Quantcast
THE STREAM

Τα μηνύματα στον διαχειριστή δείχνουν ότι σ’αυτή την πολυκατοικία τα κυτεί αίμα

Αυτή η συζήτηση escalated πολύ quickly


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2018

To ζήτημα της διαχείρισης της πολυκατοικίας (το ασανσέρ, τα κοινόχρηστα και το καλοριφέρ) έχει αναδειχτεί ως ένα από τα πιο μείζονα της μεταπολεμικής Ελλάδας. Συνήθως μάλιστα είναι ο διαχειριστής είναι το σημείο που εστιάζεται το μίσος για τους περισσότερους από όσους μένουν εκεί. Όσοι από τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες μας έχουν ζήσει σε πολυκατοικία έχουν βιώσει κάποια τελείως κατεστραμμένη σχετική συζήτηση στο θλιβερό γεγονός που λέγεται συνέλευση της πολυκατοικίας.

Αυτό μαρτυρά και το post της σελίδας Cult24 στο facebook, όπου βλέπουμε την εξέλιξη μιας διαμάχης γύρω από το ότι ο διαχειριστής δεν αφήνει τα φώτα ανοιχτά τη νύχτα. Πριν το επίμαχο μήνυμα, ας δούμε την πρώτη προειδοποίηση προς το πρόσωπο του διαχειριστή, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες αναρτήθηκε 2-3 μέρες πριν το κυρίως πιάτο:

Eίναι γεγονός πως εδώ έχουμε μια πολύ συγκροτημένη επιχειρηματολογία γύρω από το θέμα. Δυστυχώς ο διαχειριστής δε φαίνεται να έδωσε σημασία στην παράκληση που διάβασε και τα φώτα συνέχισαν να σβήνουν. Όπως καταλαβαίνετε, that escalated quickly:

Αν και από φιλολογικής άποψης το συγκεκριμένο λεκτικό σύνολο είναι αξιοθαύμαστο, ελπίζουμε ο διαχειριστής να ανάψει τα καταραμένα τα φώτα πριν χυθεί αίμα.

 

 

 

Best of internet