Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Τύπος πάρκαρε σε στροφή και άφησε μια γειτονιά ολόκληρη χωρίς λεωφορεία

Επίσης πάρκαρε πάνω σε ράμπα για ΑΜΕΑ, διεκδικώντας το πλατινένιο βραβείο γαϊδουριάς


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2018

Παρ’ ότι η Θεσσαλονίκη μας έχει προσφέρει πολλές διασκεδαστικές ιστορίες που αφορούν σε λεωφορεία, σε φρακαρισμένα οχήματα και σε μαλακισμένα παρκαρίσματα, ωστόσο αυτή τη φορά σημειώθηκε ένα νέο level combo γαϊδουριάς, όπου ένας τύπος παράτησε το αυτοκίνητό του πάνω σε ράμπα ανάπηρων και επιπλέον πάνω σε στροφή λεωφορείου με αποτέλεσμα να κόψει, όχι μόνο την πορεία των ΑΜΕΑ, αλλά και την διέλευση των λεωφορείων που εξυπηρετούσαν την περιοχή.

Ο τύπος που τσιμπάει άνετα ένα βραβείο του πιο μαλακισμένου παρκαρίσματος, άφησε το όχημα σε μια γωνία στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη και για περίπου δύο ώρες η περιοχή έμεινε χωρίς λεωφορεία, αφού εξ’ αιτίας του παράνομα παρκαρισμένου καμπριολέ του, τα λεωφορεία αναγκάστηκαν να κάνουν εκτροπή της γραμμής. Οι επιβάτες μάλιστα αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέχρι και μισό χιλιόμετρο για να φτάσουν στην πλησιέστερη στάση. Όπως αναφέρει η σελίδα Think Simple, η όλη υπόθεση κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Για εκατομυριοστή φορά έμεινε χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ για πάνω από δύο ώρες η Άνω πολιτεία του δήμου Εύοσμου -Κορδελιού…

Posted by Think Simple on Sonntag, 11. Februar 2018

Δεν γνωρίζουμε εάν η όλη ιστορία με την εκτροπή των λεωφορείων και των ΑΜΕΑ έληξε επειδή ο οδηγός του ΙΧ ήρθε να μαζέψει το όχημα, ή εάν τέλος πάντων εμφανίστηκε επιτέλους ο γερανός για να σηκώσει το αυτοκίνητο από το σημείο. Όπως και να ‘χει, δεν θα μας φαινόταν απίθανο εάν ο οδηγός επέστρεφε για να βρει το όχημά του με κάποιες ζημιές.

Best of internet