Quantcast
THE STREAM

Η Πάολα γειώνει πρώην μεγαλοπασόκο στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»

Πάνω που ο ξάδερφος της Δήμητρας Λιάνης Παπανδρέου είχε αρχίσει να πλέκει το εγκώμιο της τραγουδίστριας


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2018

Για όλους εσάς που δεν έχετε παραιτηθεί από το project «ζωή» και κατ’ επέκταση δεν κάτσατε μέσα στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου για να παρακολουθήσετε κόσμο να πίνει και να διασκεδάζει στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», είμαστε εμείς εδώ για να σας ενημερώσουμε τι χάσατε. Η εκπομπή που αποτελεί λιμάνι για όλα τα παντρεμένα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο, φιλοξένησε για άλλη μια φορά την ιέρεια του κατανυκτικού σκυλάδικου, την Πάολα, της οποίας το εγκώμιο έπλεκαν όλοι οι καλεσμένοι, όπως άλλωστε είθισται από το κόνσεπτ της εκπομπής.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος και γνήσιος ορθόδοξος ΠΑΣΟΚος, αλλά και όψιμος φανατικός οπαδός της Πάολας, Γιώργος Λιάνης, φαίνεται ότι το παράκανε με τα καλά λόγια, τα οποία κράτησαν τρία ολόκληρα λεπτά, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Πάολα είναι ένα «ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο», «μια κοπέλα με μαγνάδια» ενώ σημείωσε ότι «Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος».

Κάπως έτσι, η Πάολα, η οποία καθόταν λίγο πιο δίπλα, αναγκάστηκε να σταματήσει τον Ύμνο του φανατικού της θαυμαστή γειώνοντάς τον λέγοντας «Κύριε Λιάνη θα πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ, θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε».

Best of internet