Quantcast
THE STREAM

Σωσίες του Τραμπ και του Κιμ έφαγαν πόρτα απ’ την έναρξη των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων

Τα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που η ασφάλεια τους έδιωξε απ’ το στάδιο Πιεονγκτσάνγκ


THE NEWSROOM · 10 Φεβρουαρίου 2018

H απόλυτη συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Pyeongchang της Νότιας Κορέας, αφού είχαμε την ευλογία να θαυμάσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο ίδιο κάδρο. Οκ, μπορεί να μην ήταν ο πραγματικός Τραμπ, ούτε ο πραγματικός Κιμ, αλλά δύο σωσίες τους, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε την ασφάλεια από το να τους απομακρύνει από το χώρο.

Το ουράνιο αυτό ντουέτο που έδωσε την αίσθηση έστω και για λίγο ότι ο Κιμ και ο Τραμπ έχουν σταματήσει να μετράνε τα κουμπιά τους, εντοπίστηκε στο πλήθος στο Ολυμπιακό Στάδιο Pyeongchang και φαινόταν να τα περνάει τέλεια, δίνοντας ελπίδες για παγκόσμια ειρήνη και τα σχετικά, μέχρι που άτομα από την ασφάλεια τους συνόδευσαν εκτός του σταδίου.

«Θέλαμε να εκπλήξουμε τους πάντες και να φέρουμε την παγκόσμια ειρήνη και στη συνέχεια μας συνοδεύουν οι φρουροί ασφαλείας, κάτι που νομίζω ότι είναι πραγματικά άδικο», δήλωσε ο αντιδημοσιευτής Kim στο Reuters. «Δεν θέλουν όλοι την ειρήνη;»

Ο The Telegraph αναγνώρισε τον σωσία του αγαπητού ηγέτη ως έναν Αυστραλό ονόματι Howard, ενώ το πορτοκαλοποιημένο ταίρι του που θα ξανακάνει την Αμερική Σπουδαία Ξανά είναι στην πραγματικότητα ο Αμερικανός Dennis Alan.

«Αυτό που θα θέλαμε να επιτύχουμε με την έλευσή μας στη στη Νότια Κορέα… είναι να δείξουμε στον κόσμο ότι έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η ειρήνη εάν οι δύο ηγέτες τα έβρισκαν μεταξύ τους», δήλωσε ο Howard. “Εννοώ ότι μεταξύ μας προσωπικά τα πάμε μια χαρά, και πιστεύω ότι ο Donald Trump και ο Kim Jong-un, αν μιλούσαν, πιθανότατα να τα έβρισκαν. Επειδή, κατά τη γνώμη μου, είναι σχεδόν το ίδιο πρόσωπο. »

 

Μη δουν δύο ανθρώπους με όρεξη να φέρουν την παγκόσμια ειρήνη, αμέσως να πέσουν να τους φάνε.

Best of internet