Quantcast
THE STREAM

Προς έκπληξη κανενός, οι μέτοχοι του Mega αποφάσισαν να το κλείσουν οριστικά το μαγαζί

Στις 28 Φεβρουαρίου θα πέσει κι επισήμως το μαύρο


THE NEWSROOM · 9 Φεβρουαρίου 2018

Με επιστολή της στο ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (MEGA) ο Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι πιστολιάζει τις διαβουλεύσεις με τους πιστωτές, ότι παίρνει το καπελάκι του και την κάνει από κει μέσα.

Θυμίζουμε ότι από τον Αύγουστο του 2017, στα decks του μεγάλου καναλιού βρίσκονται οι Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Μπόμπολας και Σαββίδης.

Στην επιστολή του, η εταιρεία Ascope Trading Ltd, η εταιρεία του Βαρδινογιάννη δηλαδή, δήλωσε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει το κανάλι ζωντανό, παρ’ ότι, βέβαια, οι μέτοχοι του καναλιού δεν κατέθεσαν ποτέ φάκελο για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τις άδειες.

Επειδή όμως είναι ένας κύριος, ανακοίνωσε ότι φεύγοντας θα πληρώσει τους λογαριασμούς του, δηλαδή τους απλήρωτους εργαζομένους του, στο μέτρο, βέβαια που του αντιστοιχεί. Κάτι βέβαια που θα μπορούσε να είχε γίνει καιρό τώρα, αφού το Mega εξακολουθούσε να έχει έσοδα από τις επαναλήψεις παλιών τηλεοπτικών του σειρών.

Στο μεταξύ, λίγο μετά την επιστολή Βαρδινογιάννη, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προσέφυγε στο ΣΤΕ, ζητώντας ουσιαστικά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αλλά το οριστικό του πράγματος αποδεικνύει βασικά η αποχώρηση του Θοδωρή Κολλυδά, εκείνου του σκύλαρου που εδώ και δύο χρόνια ανεξαρτήτως διάλας, συνέχιζε να λέει το δελτίο του καιρού.

Τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω γιατί στην ανακοίνωση που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα, έκλεισε με Χαρούλα Αλεξίου.

Αυτό λοιπόν το (προσωρινό) αντίο -καλύτερα au revoir – σας το αφιερώνω με τους στίχους της Χαρούλας Αλεξίου.

Εις το επανειδείν.

 

 

Best of internet