Quantcast
THE STREAM

To Star κάνει ντου στο σπίτι του Άδωνι και το ρεπορτάζ κόβει την ανάσα

Η έρευνα στο σπίτι του αντιπρόεδρου της NΔ ήρθε πιο ξαφνικά κι από επίθεση κόμπρας


THE NEWSROOM · 8 Φεβρουαρίου 2018

Στους δύσκολους καιρούς αγαπητές φίλες και φίλοι έρχεται η ώρα για τους μάχιμους ρεπόρτερ. Εν μέσω του σκανδάλου της Novartis, ήρθε η ώρα του καναλιού Star να λάμψει με ένα ρεπορτάζ που κόβει την ανάσα και καβατζώνει Πούλιτζερ για καμιά δεκαετία.

Συγκεκριμένα τα λαγωνικά του Star έπρεπε να διερευνήσουν το εξής κομβικό ζήτημα: Δωροδοκήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Novartis για να ανακαινίσει το σπίτι του; Σύμφωνα με τον προστατευόμενο μάρτυρα της υπόθεσης, ο Φρουζής της Novartis ακούμπησε χοντρά λεφτά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ μέσω μιας συνεργάτιδός του.

Τι είπε όμως ο μάρτυρας:

«Πήρε στο χέρι δύο εκατ. ευρώ  όταν εξασφάλισε να πληρωθούν τα 65 εκ. οφειλές στη Novartis. Έγινε σάλος στην αγορά γιατί ο Φρουζής εξασφάλισε τη δική του εταιρία τη Novartis και μέσω μίας συνεργάτιδάς του, ποσά 50 και 70 χιλιάδων για ανακαίνιση σπιτιού σε φάκελο  στο Ledra Marriot που δόθηκαν στη γραμματέα του Κατραβά»

When the going gets tough, the tough get going, οπότε τα τσακάλια του καναλιού έτρεξαν αιφνιδιαστικά στο σπίτι του Άδωνι για να κάνουν αυτοψία, o oποίος βγήκε έξω και τους χαιρέτησε με χειραψία προφανώς ανυποψίαστος για την ιερά εξέταση που έρχεται. Όπως ξεκαθαρίζουν μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η κάμερα μπήκε στο σπίτι του όχι για να μετρήσει ξέρωγω τις αφίσες της Θάτσερ στον τοίχο του. Ας δούμε λοιπόν τι ανακάλυψε:

 

Μετά από μια εξονυχιστική έρευνα που μας έμαθε μεταξύ άλλων πότε παντρεύτηκε ο γλυκούλης ακροδεξιός, ήρθε η ώρα των αδιάσειστων στοιχείων. Ιδού λοιπόν τα τεκμήρια της αθωότητας:

Ελπίζουμε να μην χαθεί η ευκαιρία να καταθέσουν και το δικαστήριο ως πραγματογνώμονες.

 

 

 

 

Best of internet