Quantcast
THE STREAM

Θεούσα κολλητή του Trump λέει να μην κάνουμε εμβόλια αφού έχουμε το Χριστούλη

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λέτε στον εαυτό σας ότι δεν θα αρρωστήσετε


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2018

Με προσευχές προτείνει στους αμερικανούς πολίτες να αντιμετωπίσουν τη γρίπη η τηλε-ευαγγελίστρια Γκλόρια Κόουπλαντ, γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικότερο φάρμακο από το λόγο του Χριστού, αγαπητοί φίλοι.

«Ο Ιησούς μας έδωσε το “εμβόλιο” της γρίπης, μας απάλλαξε από την κατάρα της γρίπης» είπε σε βίντεο που πόσταρε στη σελίδα της η γνωστή τηλε-ευαγγελίστρια, που προς έκπληξη κανενός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Μην πιστεύετε όποιον σας απειλεί λέγοντας ότι “όλοι κολλάνε τη γρίπη”. Εμείς έχουμε κάνει ήδη το εμβόλιό μας: Κουβάλησε την αρρώστια μας και τα νοσήματά μας. Σε αυτό βασιζόμαστε», συμπλήρωσε αργότερα.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη προσευχή που μπορούν να επαναλάβουν οι αμερικανοί πολίτες προκειμένου να θεραπευτούν από τη γρίπη:

«Γρίπη, σε διατάζω να φύγεις μακριά από τους ανθρώπους. Ο Ιησούς μας έδωσε το εμβόλιο της γρίπης. Μας λύτρωσε από την κατάρα της γρίπης και εμείς δεχτήκαμε και γιατρευτήκαμε από την προσφορά του. Αμήν»

Η δήλωση αυτή έρχεται σε μία περίοδο έξαρσης της γρίπης, αφού μόνο απο τις 27 Ιανουαρίου του 2018 έχουν καταγραφεί επισήμως 127, 117 κρούσματα, σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ.

Αλλά η ευσεβής χριστιανή με καταγωγή από το Τέξας, φρόντισε φυσικά να φτιάξει και μία προσεχή για όσους δεν έχουν αρρωστήσει ακόμα που πάει κάπως έτσι:

«Δεν θα κολλήσω ποτέ τη γρίπη, δεν θα κολλήσω ποτέ τη γρίπη»

Σε κάθε περίπτωση, για να καλύψει τον κώλο της, συμβούλευσε τους χριστιανόπληκτους πολίτες, να προσέχουν έτσι κι αλλιώς.

 

 

 

Best of internet