Quantcast
THE STREAM

Το όνομα της συναυλίας των Scorpions δείχνει ότι μας τρολάρουν, ή ότι έχουν πάθει αλτσχάιμερ

Συναυλίες των Scorpions μέχρι να σβήσει ο ήλιος


Χρήστος Πρόεδρος · 6 Φεβρουαρίου 2018

Επαληθεύτηκαν οι φήμες που θέλουν τους Scorpions να έρχονται για άλλη μια τελευταία συναυλία στην Ελλάδα, εάν βέβαια πιστέψουμε ότι έχουν φύγει από την Ελλάδα από την τελευταία τους συναυλία. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε και το όνομα της συναυλίας, το οποίο υποδηλώνει, είτε  ότι οι γερόλυκοι της ροκ πάσχουν από αλτσχάιμερ, είτε ότι μας τρολάρουν ανεπανάληπτα.

Η συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο θα ονομάζεται “Once in a Lifetime” και μάλλον έτσι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν θα έρθουν ξανά και του χρόνου, και του παραχρόνου και γενικά μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Η συναυλία ορίστηκε τελικά για τις 16 Iουλίου του 2018.

Υποθέτουμε ότι οι Scorpions, είτε έπαθαν αλτσχάιμερ, είτε μας τρολλάρουν ανεπανάληπτα με το όνομα της συναυλίας τους. Ίσως πάλι να είναι πράγματι η τελευταία συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, οπότε γι’ αυτό να θεωρείται ιστορική και once in a lifetime αυτή η τελευταία συναυλία.

Εμείς ανυπομονούμε να ανακοινωθούν επιτέλους και οι ημερομηνίες για τα πανελλαδικά τουρ των Scorpions για το 2019 και 2020.

Best of internet