Quantcast
THE STREAM

Παίκτρια στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 εκτοξεύτηκε (καταλάθος) στο υπερπέραν

O Nίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια είδαν τη διαγωνιζόμενη να γίνεται δορυφόρος


THE NEWSROOM · 5 Φεβρουαρίου 2018

Tαινία καταστροφής ήταν τελικά η πρεμιέρα του Sunday Live με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά που έγινε χτες το βράδυ της Κυριακής. Το θέαμα τελικά ήταν μεν φαντασμαγορικό, αλλά μάλλον όχι με τον τρόπο που το ήθελαν οι παρουσιαστές του, οι οποίοι είδαν τα σκηνικά να γκρεμίζονται και μια παίκτρια να εκτοξεύεται από τη θέση της.

Το πρώτο περιστατικό ήταν και το πιο εντυπωσιακό (και σίγουρα πιο εντυπωσιακό από τα παιχνίδια της εκπομπής) έγινε στο παιχνίδι «Δίδυμοι μπελάδες». Το κόνσεπτ είναι ότι είχαν δέσει δύο δίδυμες σε καρέκλες, οι οποίες θα περιστρέφονταν με σχετική ταχύτητα για να κερδίσουν τα δώρα τους. Παρότι όμως η παραγωγή τις είχε δέσει με ζώνες, το πάθος για τη λευτεριά νίκησε και η μία από τις δύο εκτοξεύτηκε από τη θέση της, θέλοντας μάλλον να μπει σε τροχιά:

Κι επειδή αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό, την ώρα που εξελισσόταν το παιχνίδι «Δικαστήριο» με τον Θανάση Αλευρά ως δικαστή και τους Νίκο Μουτσινά και Ζέτα Μακρυπούλια στο ρόλο των δικηγόρων, το σκηνικό αποφάσισε πως η ζωή είναι μάταιη και η ευτυχία μια οφθαλμαπάτη και κατέρρευσε από απογοήτευση. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν οι παρουσιαστές να το κοιτάνε με τη ματαιότητα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Ελπίζουμε το συγκεκριμένο επεισόδιο να είναι η αρχή μιας πιο νιχιλιστικής εποχής για την ελληνική τηλεόραση.

Best of internet