Quantcast
THE STREAM

Καλή τύχη ευχόμαστε στον Κώστα Μπακογιάννη μετά τις δηλώσεις του για τον Γκλέτσο

Τον χαρακτήρισε λίγο-πολύ «κουραδόμαγκα»


THE NEWSROOM · 5 Φεβρουαρίου 2018

Δύο πράγματα απασχολούν έντονα την ειδησεογραφία των ημερών, αγαπητοί φίλοι, όπως άλλωστε θα έχετε παρατηρήσει και οι ίδιοι: το συλλαλητήριο για το μακεδονικό και τα νταηλίκια του Απόστολου Γκλέτσου.

Θεωρούμε περιττό να σας υπενθυμίσουμε ότι ο δήμαρχος της Στυλίδας είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί εύκολα να συγκρατήσει το θυμό του. Δεν το έκανε ούτε όταν έριξε γαμωσταυρίδια σε αίθουσα δημοτικού σχολείου γεμάτη πιτσιρίκια, ούτε όταν έτριξε τα δόντια στον Ταγίπ Ερντογάν, ούτε όταν έγραφε αυτά τα λακωνικά αλλά γεμάτα οργή Δελτία Τύπου, ούτε όταν μάλωσε με τον ίδιο τον Απόστολο Γκλέτσο.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και σε ανύποπτο χρόνο έσυρε τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση έξω από ένα χώρο εκδηλώσεων για να του πατήσει κουτουλίδια, με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης να διακομιστεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Η φάση εξελίχθηκε ακόμα πιο παρανοϊκά, αφού όταν αποφάσισε (και δικαίως) ο Δημήτρης Κυρίτσης να του κάνει μήνυση, ο Απόστολος Γκλέτσος ψήθηκε να κάνει raise και να του πατήσει και αυτός μία.

Το περιστατικό σχολίασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος χαρακτήρισε λίγο πολύ τον Γκλέτσο «κουραδόμαγκα», ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος ειδικός για να τον κουράρει.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό»

Θαυμάζουμε το σθένος του κι ελπίζουμε οι δηλώσεις του να μην εγείρουν για ακόμα μία φορά την οργή του πρώην ηθοποιού-νυν δημάρχου.

 

Best of internet