Quantcast
THE STREAM

Ο Τιτάνας δήμαρχος του Άργους έφτιαξε ολόκληρο αερόστατο για να φοβίσει τη γείτονα

H μαγεία βρίσκεται στην υπερβολή


THE NEWSROOM · 3 Φεβρουαρίου 2018

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των απανταχού μακεδονομάχων για το συλλαλητήριο της Κυριακής, με κατοίκους τους Άργους, όμως, να κλέβουν…την παράσταση αφού μας έδειξαν έναν πιο ρομαντικό τρόπο να διεκδικείς την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να μοιράζεις «ψόφους» σε όσους την αμφισβητούν.

Χθες το απόγευμα, λοιπόν, οι μακεδονομάχοι της περιοχής έβαλαν τα καλά τους και κατέβηκαν στην πλατεία της λαϊκής αγοράς για να παρακολουθήσουν τη διαδρομή ενός πατριωτικού αερόστατου στον έναστρο ουρανό.

Το τεράστιο φουσκωτό μπαλόνι έγραφε πάνω με caps lock «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και κουβαλούσε μία γιγαντιαία ελληνική σημαία.

Η ιδέα και υλοποίηση ανήκε εξ’ολοκλήρου στο δήμαρχου του Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος θα μιλήσει και στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

O ίδιος, μάλιστα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς βοήθησε το αερόστατο στο να τρομάξει τους κατοίκους της γείτονος, αλλά αυτό εδώ το αερόστατο αποτελεί σε κάθε περίπτωση ένα υπέροχο δείγμα του εθνικιστικού ρομαντισμού.

Άργος : Αερόστατο με σύνθημα ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ένα αερόστατο με σύνθημα "Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία" σήκωσαν σήμερα στην πλατεία λαϊκής αγοράς στο Άργος με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, όπως επίσης και μια τεράστια ελληνική σημαία.Όλα αυτά, εν όψει του μεγάλου μεθαυριανού συλλαλητηρίου της Αθήνας, στο οποίο ο Δημήτρης Καμπόσος θα είναι ένας εκ των ομιλητών.

Posted by Σωτηρία Παπαδοπούλου on Freitag, 2. Februar 2018

Πηγή: ArgolikesEidhseis

Best of internet