Quantcast
THE STREAM

Χρυσαυγίτες μακεδονομάχοι πετούν προκλητικά τρικάκια στο μνημείο του Παύλου Φυσσα

Ο χρυσοί ολυμπιονίκες κατάδυσης παραδίνουν σόου προκλητικότητας εκμεταλλευόμενοι το hype των συλλαλητηρίων


THE NEWSROOM · 2 Φεβρουαρίου 2018

Ανενόχλητοι συνεχίζουν να προκαλούν οι χρυσαυγίτες μακεδονομάχοι, παρ’ ότι τα τελευταία τρία χρόνια δικάζονται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και για σωρεία δολοφονικών επιθέσεων στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα απέναντι σε μετανάστες και αντιφασίστες.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της προετοιμασίας της φασιστικής φιέστας του Σαββάτου για τα Ίμια και του κυριακάτικου συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό,  οι χρυσαυγίτες βγήκαν στους δρόμους για να καλέσουν τον κόσμο να συμμετέχει στις δράσεις της, μοιράζοντας και πετώντας τρικάκια στις γειτονιές της Αθήνας.

Έτσι, τους φάνηκε μία καλή ιδέα να διαφημίσουν και τα δύο συλλαλητήρια στο Κερατσίνι, καθώς και στο ίδιο το μνημείο που φτιάχτηκε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ρουπακιά.

Την κίνηση αυτή αντιλήφθηκε πρώτη η Μάγδα Φύσσα που επισκέφτηκε το μνημείο του γιου της χθες το πρωί, για να το φροντίσει.

Πρόκειται για άλλη μία προσπάθεια της νεοναζιστικής οργάνωσης να κάνει επίδειξη ισχύος, εκμεταλλευόμενη δε το πολωτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την ονοματοδοσία της γείτονος χώρας.

 

Best of internet