Quantcast
THE STREAM

Άρτα: Μόρτης παπάς συνελήφθη να παίζει μπαρμπούτι σε καφενείο

Στο καφενείο εκτός απ’ τον παπά βρήκαν και μπόλικα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σφαίρες πολεμικού όπλου


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2018

Εντελώς λάθος προαίσθημα για την τύχη του είχε ένας κληρικός απ’ την Άρτα, ο οποίος πήγε σε ένα ζόρικο καφενείο για να παίξει μπαρμπούτι, αλλά τελικά αντί να βγάλει κανένα λεφτό, τελικά τον μάγκωσε η Αστυνομία. Όπως αναφέρει το romfea.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε ένα καφενείο σε χωριό του Δήμου Νικολάου  Σκουφά στην Άρτα, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν μέσα και έναν κληρικό να παίζει μπαρμπούτι. Ωστόσο τα ζάρια ήταν το λιγότερο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο ζόρικο αυτό καφενείο:

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι την Κυριακή 21-01-2018 μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθησαν οχτώ άτομα, μια 49χρονη γυναίκα και επτά άνδρες ηλικίας 53, 54, 59, 78, 66, 67 και 43 ετών, κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Όπως διαπιστώθηκε, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος επέτρεψε στους έξι συλληφθέντες να παίζουν ζάρια, ενώ στην κατοχή ενός από τους παίκτες βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα «αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης». Επιπλέον ένας άλλος θαμώνας του καφενείου συνελήφθη επειδή βρέθηκε με 62,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή του, ενώ στην έρευνα στο καφενείο βρέθηκαν 1525 ευρώ, τρία ζεύγη ζαριών και ένα κουτί με 48 φυσίγγια πολεμικού όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Romfea.gr, ο ένας από τους κατηγορούμενους είναι κληρικός και πατέρας δύο Ιερέων, ενώ υπηρετεί σε ορεινό Ιερό Ναό 40χλμ έξω από την Άρτα. Και οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί παιγνίων, περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά ο παπάς θα ρεφάρει.

 

Best of internet