Quantcast
THE STREAM

Ξαναμπαίνει το ΛΑΟΣ στη Βουλή γιατί μάλλον ένα ακροδεξιό κόμμα δεν ήταν αρκετό

Όπως φαίνεται, είναι το μόνο κόμμα που θα επιβίωνε σε μία πυρηνική έκρηξη


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2018

Μετά από έξι χρόνια απουσίας, το ΛΑΟΣ επιστρέφει και πάλι κοντά σας, αγαπητοί φίλοι, στα έδρανα της Βουλής, μετά την προσχώρηση του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Νίκου Μίχου.

Ο Νίκος Μίχος που είχε ανεξαρτητοποιηθεί με μία ανορθόγραφη ανακοίνωση πριν από λίγους μήνες από τη Χρυσή Αυγή, με τη βουλευτική έδρα που του απέμεινε αποφάσισε να αναστήσει το ακροδεξιό κόμμα που καθόλου δεν είχε λείψει από την πολιτική ζωή της χώρας.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τη νεοναζιστική οργάνωση, έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από το σχηματισμό του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση», πράγμα που μάλλον δεν πήγε τόσο καλά.

Επίσης, ενδεχομένως να θυμάστε ότι ο Νίκος Μίχος είναι αυτή τη στιγμή υπόδικος για τη συμμετοχή του σε διάφορες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Μία από αυτές τις επιθέσεις πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας στην Πάρο, το 2013, όπου ο Μίχος έπιασε από τα μαλλιά μία αντιφασίστρια νηπιαγωγό που εργαζόταν στο νησί και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στο τοίχιο μίας βεράντας.

Αν και ο Μίχος απέδωσε ευθύνες στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής για την ανεξαρτητοποίησή του, το πιθανότερο είναι ότι ο ίδιος έψαχνε έναν τρόπο διαφυγής, την ώρα που η δίκη δεν εκτυλίσσεται και τόσο καλά για τη νεοναζιστική οργάνωση.

Η προσχώρησή του στο ΛΑΟΣ ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Κώστα Αϊβαλιώτη. Την ανακοίνωσε βέβαια και ο ίδιος από το τηλεοπτικό στούντιο του ΑΡΤ, δίπλα στο Γιώργο Καρατζαφέρη, κάπως έτσι:

Υπενθυμίζουμε ότι το ΛΑΟΣ μας είχε αποχαιρετήσει το 2012, μετά από μία ζουμερή ήττα στις εκλογές,  κυρίως λόγω της συμμετοχής του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και της ψήφισης μνημονίου.

 

 

Best of internet