Quantcast
THE STREAM

Ο Τζέημς Κόρντεν έκανε ένα σπέσιαλ carpool karaoke στο μετρό της Νέας Υόρκης και τις τρώει

Είχε στο πλευρό του τον Sting και τον Shaggy για πρώτες βοήθειες


Χρήστος Πρόεδρος · 29 Ιανουαρίου 2018

Ένα σπέσιαλ “carpool karaoke”ειδικά για την 60η τελετή απονομής των βραβείων Grammy φαίνεται ότι πήγε στραβά, ή για την ακρίβεια καλύτερα από κάθε άλλο caropol karaoke του κωμικού Τζέιμς Κόρντεν. Ο Βρετανός κωμικός αυτή τη φορά βρέθηκα στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον Στινγκ και τον Shaggy, ενώ αυτή τη φορά το καραόκε (προσπάθησαν) να το μεταφέρουν στο μετρό.

«Όταν ήμασταν στο Λος Άντζελες, κάναμε καραόκε στο αυτοκίνητο. Όμως εδώ στη Νέα Υόρκη κάνουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά» λέει ο Κόρντεν και μαζί με τον Στινγκ και τον Shaggy μπαίνουν σε ένα τρένο στο νεοϋορκέζικο μετρό.

Μέσα στο βαγόνι το τρίο αρχίζει να τραγουδάει το “Every Breath You take” (καλύτερα θα ήταν το “Britishman in New York, αλλά τεσπά), όταν ο κόσμος στο βαγόνι αρχίζει να τους γιουχάρει, με πρώτο και καλύτερο έναν εργάτη που κάθεται απέναντί του και τους λέει «Ε, παιδιά! Κόφτε το! Ενοχλείτε όλους στο τρένο“».

Έστω και στημένη, η όλη στιχομυθία είναι απολαυστική, γιατί τα καρακόκε του Κόρντεν είναι κάπως για μπουνιές μερικές φορές. Οπότε όταν ο «καυγάς» καταλήγει σε μια μπουνιά από τον εργάτη στη μούρη του Τζέης Κόρντεν, κάπως όλες οι κοινωνικές ομάδες συμφωνούν με τον εργάτη.

Best of internet