Quantcast
THE STREAM

«Είναι γκομενομαγνήτης να είσαι στρατόκαυλος» δήλωσε ο πορτοκαλής πλανητάρχης

«Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από εμένα στα θέματα του στρατού. Πιστεύω ότι αυτό αρέσει στις γυναίκες»


THE NEWSROOM · 29 Ιανουαρίου 2018

Για να επιτεθεί στους επικριτές του, να ντισάρει τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας και να αντιμετωπίσει τα fake news χρησιμοποιεί τελικά το λογαριασμό του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε, τουλάχιστον, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Με ύφος κατατρεγμένου παιδιού δήλωσε, επίσης, ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μιας και οι αντίπαλοί του κατασκευάζουν ψευδείς ειδήσεις για να τον βλάψουν.

Από τη συνέντευξή του μάθαμε ακόμα ότι αυτές οι ψύχραιμες αναρτήσεις που διαβάζουμε στο προφίλ του στο Twitter προκύπτουν στον ίδιο όταν είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, μία εικόνα που σίγουρα δεν μας αρέσει να σκεφτόμαστε αυτό το πρωί της Δευτέρας.

«Καμία φορά στο κρεβάτι, καμιά φορά την ώρα του πρωινού ή του μεσημεριανού (…) αλλά σε γενικές γραμμές νωρίς το πρωί ή το βράδυ μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όμως στη διάρκεια της ημέρας είμαι πολύ απασχολημένος, για πολλές ώρες. Είμαι απασχολημένος».

Στο τέλος, αφού μοιράστηκε διάφορες ανούσιες πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές του συνήθειες και την αγάπη που του δείχνουν οι Βρετανοί στις επιστολές που του στέλνουν, παρ’ότι πριν από λίγες μέρες 1.860.000 πολίτες υπέγραψαν κατά της επίσκεψής του στη χώρα τους, δήλωσε ότι είναι ο καλύτερος στα θέματα στρατού και αυτό είναι κάτι που γουστάρουν οι γυναίκες των ΗΠΑ:

«Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από εμένα στα θέματα του στρατού (…) Πιστεύω ότι αυτό αρέσει στις γυναίκες. Πιστεύω ότι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς στη χώρα τους».

Best of internet