Quantcast
THE STREAM

H Eιρήνη Μερκούρη ξεκινά τζιχάντ και λέει πως βίωσε θαύμα χωρίς να έχει πάρει ναρκωτικά

Η συμπαθής αοιδός ανέφερε επίσης ότι δεν έχει πάει ποτέ σε ψυχίατρο


THE NEWSROOM · 23 Ιανουαρίου 2018

Είναι κάποιοι άνθρωποι του Ελληνικού μπουζουκοπεντάγραμμου που βαδίζουν ολοταχώς προς την Αγιοποίηση, αγαπητοί φίλοι και ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Ειρήνη Μερκούρη, aka Ελένη Λουκά v.2.0, η οποία ήδη από το παρελθόν μας έχει χαρίσει στιγμές όπως αυτή και αυτή.

Tώρα, με μια συνέντευξη που έδωσε η αοιδός στην χριστιανική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» (η οποία μάλιστα συστεγάζεται με την εφημερίδα Espresso, μετουσιώνοντας δηλαδή απολύτως ολόκληρη την ύπαρξη της Ειρήνης Μερκούρη), η δήλωσε ότι από μικρή ήθελε να γίνει μοναχή, αλλά δεν είχε τα κότσια να το κάνει. Πέραν του ότι η Ειρήνη Μερκούρη βρήκε τα κότσια να κυνηγήσει το τραγούδι, αλλά όχι την καλογερική, επίσης περιέγραψε στην εφημερίδα για ένα θαύμα που βίωση την παραμονή των Χριστουγέννων, τονίζοντας ότι δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά και ότι δεν έχει πάει ποτέ σε ψυχίατρο.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μερκούρη ανέφερε για το θαύμα που έζησε:

Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ο μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας κάποια στιγμή είπε “Ουράνιες δυνάμεις…”. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι παρέλυσα ολόκληρη έξω από την Αγία Τράπεζα, έξω από την Ωραία Πύλη! Εκείνη την ώρα μου ήρθε η εικόνα των ουράνιων δυνάμεων στο μυαλό – δηλαδή τι γίνεται πάνω στον Παράδεισο και η υπόκλιση του Αρχαγγέλου στον Χριστό! Κάποιος που δεν καταλαβαίνει και δεν το ζει μπορεί να σκεφτεί ότι αυτή παίρνει ναρκωτικά ή είναι ψυχοπαθής. Το λέω ξεκάθαρα: ναρκωτικά δεν έχω πάρει ποτέ και δόξα τω Θεώ, δεν έχω πάει στον ψυχίατρο».

Στην ίδια συνέντευξη η τραγουδίστρια αναφέρει ότι «ερωτεύτηκε» τον Χριστό από πέντε χρονών και ότι ζηλεύει την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη που βρήκε τα κότσια να γίνει μοναχή. Εμείς έχουμε να πούμε ότι ποτέ δεν είναι αργά.

Best of internet