Quantcast
THE STREAM

Έλληνας εντερπρενέρ πουλάει φύκια και μπαίνει σε λίστα του Forbes, no joke here

Πράγματα που λείπουν από το ελληνικό νοικοκυριό


THE NEWSROOM · 23 Ιανουαρίου 2018

Σπουδαία τα νέα σήμερα για τους φιλόδοξους έλληνες εντερπενέρς που ασχολούνται με τον εγκλωβισμό ελληνικού αέρα σε τσίγκινα μπουκαλάκια ή με τη δημιουργία αλοιφής από σκατά πουλιών, καθώς ο 24χρονος συμπατριώτης μας Σταύρος Τσομπανίδης κατάφερε να μπει στη λίστα «30 Under 30» του Forbes επειδή αξιοποιεί φύκια.

Συγκεκριμένα, το Forbes βράβευσε 30 άτομα κάτω των 30,  οι οποίοι, σύμφωνα με το περιοδικό, αποτελούν τους «επόμενους ηγέτες» σε δέκα τομείς της κοινωνίας, όπως η τεχνολογία, οι επιστήμες και οι  τέχνες.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει έστω και λίγο, εμείς, όπως φαίνεται, θα αποτελέσουμε τους ηγέτες στον τομέα της Βιομηχανίας, καθώς η εταιρεία PHEE, με έδρα την Πάτρα προμηθεύει εδώ και κάμποσο καιρό στην αγορά με προϊόντα διαφόρων ειδών από pheekia.

Για την ακρίβεια, μπορείτε πλέον να ντύσετε τα iPhone και τα tablets σας με μία παχιά στρώση από φύκια, ή να αγοράσετε συσκευασίες πολυτελείας φτιαγμένες από γλιστερό θαλάσσιο γρασίδι, για να κουβαλάτε μαζί σας όλο το χρόνο τη μυρουδιά από τις ελληνικές παραλίες.

Όπως τόνισε και ο συνιδρυτής της εταιρείας, Σταύρος Τσομπανίδης, σκοπός τους είναι να κάνουν γνωστά τα φύκια παγκοσμίως:

«Η διάκριση είναι για την ομάδα μας μία μικρή ηθική ικανοποίηση για τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα, με παράλληλο αίσθημα ευθύνης. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τα φύκια παγκοσμίως γνωστά, προωθώντας τις αρχές της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης των αγαθών που βρίσκονται σε αφθονία γύρω μας».

Best of internet