Quantcast
THE STREAM

Αεροπλάνο ήταν η αιτία που έβρεξε παγωμένες κουράδες σε χωριό της Ινδίας

Μερικοί κάτοικοι νόμιζαν ότι είναι διαστημικά πετρώματα και πήραν δείγματα σπίτι τους


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2018

Ανησυχητικά είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που παρατηρούνται ανά τον κόσμο. Μόλις λίγες μέρες μετά το περιστατικό στην Ηλεία όπου έβρεξε ηλιακούς θερμοσίφωνες, έρχεται άλλο ένα περιστατικό όπου στην Ινδία έβρεξε παγωμένες κουράδες.

Σύμφωνα με το BBC, μια παγωμένη μπάλα σκατού βάρους 10-12 κιλών έπεσε με γδούπο στο χωριό Fazilpur Badli στη Βόρεια Ινδία, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για απόβλητα από τουαλέτα κάποιου αεροπλάνου, το οποίο είτε εσκεμμένα, είτε από διαρροή, τα ξαλάφρωσε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το ουράνιο δωράκι που έπεσε στο χωρίο της Ινδίας. Πηγή: BBC

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν σκατά από τον ουρανό, αφού τον Ιανουάριο του 2016, μία γυναίκα από την Ινδία ισχυριζόταν πως τραυματίστηκε από παρόμοια περιττώματα που έπεσαν από τον ουρανό.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος της περιοχής, οι χωρικοί νόμισαν αρχικά ότι πρόκειται για αντικείμενο που προήλθε από το διάστημα:

«Κάποιοι χωρικοί πίστευαν ότι ήταν ένα εξωγήινο αντικείμενο. Άλλοι σκέφτηκαν ότι ήταν κάποιο ουράνιο πέτρωμα και άκουσα μάλιστα ότι πήραν δείγματα στο σπίτι»

Υποτίθεται ότι τα αεροπλάνα αδειάζουν τις ειδικές δεξαμενές με τα ανθρώπινα λύματα, ότα προσγειωθούν στο έδαφος. Ωστόσο έχει ήδη αποδειχθεί ότι μερικές φορές σημειώνονται διαρροές στον αέρα. Όπως και να έχει, ο ίδιος αξιωματούχος, ο Vivek Kalia, ανέφερε ότι ένα δείγμα από την παγμένη σκατόμπαλα στάλθηκε για ανάλυση, αλλά δήλωσε ότι είναι σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται πράγματι για παγωμένα σκατά που έπεσαν από αεροπλάνο.

Best of internet