Quantcast
THE STREAM

Ευσυνείδητοι διαρρήκτες ρουφιανεύουν ότι στο σπίτι που μπούκαραν υπάρχουν χασισόδεντρα

Φεύγοντας πήραν ένα γλαστράκι και κάτι παλιοπράγματα


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2018

Το ότι βγάζεις το ψωμί σου μπαίνοντας σε σπίτια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ανέχεσαι την ανομία, ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, μάθαμε από αυτή την υπόθεση στην Καλαμάτα, που έφτασε πρόσφατα στα Δικαστήρια.

Όπως διαβάζουμε, αφού οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι και μάζεψαν ότι τους άρεσε, συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα μικρό δωματιάκι μέσα στο σπίτι όπου μεγάλωναν 10 φουντωτά χασισόδεντρα με τη βοήθεια φουλ μερακλίδικου εξοπλισμού.

Για την ακρίβεια, μέσα στο δωμάτιο βρήκαν λαμπτήρα υψηλής τάσης, ανεμιστήρα, μετασχηματιστή, χρονοδιακόπτη, τροχαλία μετακίνησης του φωτισμού και , σαφώς, μετρητές θερμοκρασίας και υγρασίας.

Φεύγοντας από το σπίτι και, αφού πήραν μπάφο και για την πάρτη τους, οι διαρρήκτες πήραν τηλέφωνο τις Αρχές να καταγγείλουν τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που είχαν το θράσος να παρανομούν, καλλιεργώντας χόρτο.

Στο Δικαστήριο, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της είναι χρήστης, ούτε ότι τα καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Ο άντρας ομολόγησε, επίσης, ότι ο εξοπλισμός ήταν όλος δικός του και ότι τον είχε αγοράσει από τα ίντερνετς, απ’ όπου έμαθε και τον τρόπο να τα καλλιεργεί.

 

 

Best of internet