Quantcast
THE STREAM

Μόντρεαλ: Καλλιτέχνης του πάγου δουλεύει την αστυνομία με τον πιο καναδικό τρόπο

Όταν η ζωή σου δίνει χιόνι, φτιάχνεις αυτοκίνητα σε σημεία που απαγορεύεται το πάρκινγκ


Χρήστος Πρόεδρος · 23 Ιανουαρίου 2018

Ο Καναδάς είναι μια χώρα συνηθισμένη στα χιόνια και αυτό μάλλον σημαίνει ότι οι Καναδοί έχουν αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες σε ό,τι έχει να κάνει με το χιόνι και τον χειμώνα. Ειδικά αυτός ο 33χρονος Καναδός από το Μόντρεαλ που αποφάσισε να τρολλάρει την αστυνομία με τον πλέον Καναδικό τρόπο, για να επιβεβαιώσει το meme “Good guy Canada”.

Όπως αναρτήθηκε στο Reddit, ένας τύπος στο Μόντρεαλ, αποφάσισε να φτιάξει ένα αρκετά πειστικό ομοίωμα αυτοκινήτου από το άφθονο χιόνι που είχε στρώσει στους δρόμους και μάλιστα σε ένα δρόμο όπου απαγορευόταν η στάθμευση, επειδή θα περνούσαν τα εκχιονιστικά οχήματα για να καθαρίσουν τον δρόμο. Στο καλοσυνάτο μανιφέστο του, ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ αναφέρει: «Το έκανα γιατί ήθελα να εκφράσω την δημιουργικότητα μου με εύθυμο τρόπο εκείνη την ημέρα».

Όταν οι Καναδοί μπάτσοι πέρασαν από το σημείο και είδαν αυτό το κουπέ αυτοκίνητο καλυμμένο στο χιόνι, το πρώτο πράγμα που πήγαν να κάνουν, ήταν να του κόψουν κλήση.

Όταν όμως πλησίασαν πιο κοντά συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι αυτοκίνητο, αλλά χιονοινσταλλέησον, οπότε και η αστυνομία, εντελώς Καναδικά, αντί να αφήσει κλήση, άφησε ένα χαρτάκι που έλεγε «Μας φτιάξατε την ημέρα! Χαχαχαχα» 

Στην Ελλάδα το μόνο αντίστοιχο που θα μπορούσε να συμβεί θα είναι κάποιος να καλύψει με χιόνι το αυτοκίνητό του προκειμένου να γλιτώσει την κλήση. Απλά το χιόνι είναι πιο δυσεύρετο.

Best of internet