Quantcast
THE STREAM

Έδεσσα: Γιαγιά πήρε τους δρόμους με ντουντούκα για μια Μακεδονία ξακουστή

Όταν το event είναι σε λίγες ώρες αλλά δε βγαίνουν τα αττέντ


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2018

Tα οξυμένα αντανακλαστικά της τρίτης ηλικίας σε ζητήματα που αφορούν την πατρίδα και τα εθνικά ζητήματα αποδεικνύονται από μια φουλ έξαλλη και μάχιμη γιαγιά, η οποία φαίνεται σε βίντεο να στέκεται μόνη της το βράδυ στο δρόμο και να φωνάζει με μια ντουντούκα τους συχωριανούς της σε μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην μας πάρουν τη Μακεδονία.

Όπως διαβάζουμε στο logospellas.gr, «η κυρία Ανάστω γυρνά με τα πόδια στο χωριό Παναγίτσα Έδεσσας και καλεί με τη ‘’ντουντούκα’’ τους συγχωριανούς της στο συλλαλητήριο!».

Η γιαγιά «Ανάστω» κρατάει στο ένα της χέρι το χαρτί με τα λόγια του σύντομου διαφημιστικού σποτ και με το άλλο τη ντουντούκα, ενημερώνοντας έτσι όλο το χωριό «Παναγίτσα» στην Έδεσσα ότι η ίδια θα κάνει 100% ατέντ στο συλλαλητήριο:

«Αγαπητοί συγχωριανοί, ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε, ήρθε η ώρα να προστατεύσουμε τα εδάφη μας, το οφείλουμε στους εαυτούς μας, την ίδια μας την πατρίδα, γιατί η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική!»

Πέρα από το αυριανό συλλαλητήριο, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, καλεί τον «ευσεβή λαό της Θεσσαλονίκης» σε «πανστρατιά προσευχής προς τον Δωρεοδότη άγιο Θεό με κύριο αίτημα, πρώτον να διατηρηθή για πάντα η μεγάλη δωρεά της Ειρήνης στην πατρίδα μας και στην περιοχή μας και δεύτερον να αποδοθή στην Ελλάδα μας η Δικαιοσύνη, σχετικά με το όνομα της ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας». Μην κανονίσετε κάτι για αύριο, εν ολίγοις, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet