Quantcast
THE STREAM

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του Master Chef δήλωσε ότι ζούσε μέσα στην αλητεία κλέβοντας κωλόχαρτα

Χτίζοντας το δρόμο για την επιτυχία ένα κωλόχαρτο τη φορά


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2018

H εποχή όπου το βασικό ζητούμενο για την κοινωνική ανέλιξη στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου ήταν η καριέρα στο τραγούδι, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αγαπητοί φίλοι. Πλέον, η φάση στα τάλεντ σόου, αλλά και στην αναγνωρισιμότητα, έχει μετακινηθεί προς τους μύστες της μαγειρικής, μιας και είμαστε ένας κοιλιόδουλος λαός. Γι’ αυτό και η νέα σεζόν Master Chef ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό οι τρεις σκληροί και άκαρδοι κριτές έχουν αρχίσει και γίνονται οι απόλυτοι σταρς.

Όμως πριν γίνουν κομμάτι της σόουμπιζ, φαίνεται ότι οι κριτές του Master Chef έχουν μεγαλώσει μέσα στην αλητεία, προκειμένου να φτάσουν εκεί που έφτασαν. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Κουστόπουλος σε συνέντευξή του στο Down Town, σε κάποια φάση στο Λονδίνο κάπου στο 2005, έκλεβε κωλόχαρτα από τα McDolnalds προκειμένου να επιβιώσει:

«Μετά τον Λουκάκο, γύρω στο 2005, πήγα στο Λονδίνο. Είχα στείλει mail, μιλούσα αγγλικά επιπέδου lower και δανείστηκα λεφτά για το ταξίδι. Στην αρχή με φιλοξενούσε μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει κάτι φίλοι μου για γκομενοδουλειά στις Σπέτσες. Καθημερινά ξυπνούσα 6:30 το πρωί και γυρνούσα στις 2 το βράδυ. Ήταν σκότωμα και δεν μπορούσες να πεις “chef, να πάω για ένα τσιγάρο;”. Εκεί έπαιρνα 780 λίρες.

Έδινα 590 λίρες για ένα δωματιάκι 15 τ.μ. σε μια κακόφημη περιοχή και έμενα άφραγκος. Φαντάσου ότι πήγαινα στα McDonalds, αγόραζα ένα μπέργκερ και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα! Κάποια στιγμή κλάταρα από την κούραση, κατέρρευσα και πήρα τον Λουκάκο, ο οποίος ήρθε για να μου κάνει ψυχολογική υποστήριξη και να με πείσει να κάτσω. Τελικά, πολύ αργότερα, για προσωπικούς λόγους γύρισα στην Ελλάδα».

Το ότι τα μπεργκερ των Μακ είναι φθηνότερα από ένα κωλόχαρτο, είναι το πιο ανησυχητικό κομμάτι αυτής της ιστορίας.

Best of internet