Quantcast
THE STREAM

Σελφιτσίνο με τη μάπα σου πάνω σε αφρόγαλο σερβίρεται πλέον στη Θεσσαλονίκη

Επειδή ο εξτρα λάτε ντικαφ με στέβια που έπινες μέχρι πρόσφατα ήταν πολύ μπέισικ


Χρήστος Πρόεδρος · 18 Ιανουαρίου 2018

Με μια μακρά ιστορία στους μερακλήδικους καφέδες, η πόλη που χάρισε στην ανθρωπότητα τον φραπέ, για άλλη μια φορά στα χαρακώματα του καφέ προσφέρει στο απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης τον περίφημο selfieccino. Για αυτούς που το να παραγγείλουν ένα φρέντο καπουτσίνο με ολίγη μαύρη ζάχαρη και πέντε κόκκους στέβια ντικάφ αράμπικα με αφρόγαλο χωρίς λακτόζη, η πόλη της Θεσσαλονίκης σας δίνει την επιλογή να παραγγείλετε και να πιείτε το φρέντο σας με τη φάτσα σας ζωγραφισμένη πάνω στο αφρόγαλο.

New new new entryyyy!🤓😜☺❤👍🙄💙🤗😃

Posted by Colored coffee on Mittwoch, 17. Januar 2018

Όπως διαβάζουμε στο thestival.gr, καφετέρια της Συμπρωτεύσουσας σερβίρει καφέ με απεικόνιση φωτογραφίας σας πάνω στον καφέ, ο οποίος για ευνόητους λόγους ονομάζεται Selfieccino. To Selfieccino βγαίνει σε καφέ, αλλά και σε σοκολάτα, ενώ οι ιδιοκτήτριες της καφετέριας κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τον τρόπο παρασκευής του selfieccino, γιατί οι ιδιοκτήτριες τονίζουν ότι πρόκειται για μια παγκόσμια πατέντα.

Ίσως το καφέ στο Λονδίνο που το ξεκίνησε ένα μήνα πριν να είναι διατεθειμένο να μας πει τον τρόπο με τον οποίο βάζουν τη φάτσα του κοσμάκη στο αφρόγαλα.

 

Best of internet