Quantcast
THE STREAM

Στο Survivor 2 θα πάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε άλλη μια θεαματική αλλαγή καριέρας

Ατσαλένια θέληση για να επιβιώσει στο τηλεοπτικό τοπίο


THE NEWSROOM · 17 Ιανουαρίου 2018

Τα ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να έχουν κουράσει και να βλέπονται με ιδιαίτερη δυσκολία, όμως η προσθήκη τελευταίας στιγμής στην ομάδα των Διάσημων του Survivor 2 ίσως δώσει μια ένεση ενδιαφέροντος στο χιλιοπαιγμένο φορμάτ του Σαρβάηβορ. Αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύσεις, η πρώην παρουσιάστρια, πρώην σύντροφος καναλάρχη και προσφάτως πρώην καθηγήτρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει το απονενοημένο διάβημα να συμμετέχει στο Survivor προκειμένου να μην ξεχάσουμε την ύπαρξή της. Όπως διαβάζουμε στο mononews.gr:

Η παρουσιάστρια αφού επισκέφθηκε κανάλια και εκπομπές κάνοντας συζητήσεις προκειμένου να ενταχθεί σε κάποιο από αυτά, με πιο πρόσφατο το «Dancing with the stars», τελικά δεν τα βρήκε με κανέναν. Έτσι την περασμένη Δευτέρα επικοινώνησε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής της. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και η Κωνσταντίνα, που από ότι φαίνεται πιστεύει στο ρητό «ο επιμένων νικά», αναχωρεί τις επόμενες ώρες για Άγιο Δομίνικο.

Η συμπαθής κυρία Σπυροπούλου, η οποία έχει καταφέρει με διάφορους τρόπους να επιβιώσει στο τηλεοπτικό στερέωμα, τώρα θα πρέπει να επιβιώσει τρώγοντας καρύδες και όσο αντέξει. Και όσο αντέξουμε. Εμείς ανυπομονούμε να δούμε πως θα διαχειριστεί πιθανώς αρνητικές κριτικές από τους συμπαίκτες της στα συμβούλια της Κυριακής και σε κάθε περίπτωση της ευχόμαστε καλό ταξίδι.

Σπυροπούλου

Όταν χρειάζεσαι επειγόντως εντατικά

Posted by Luben on Montag, 9. Januar 2017

Best of internet