Quantcast
THE STREAM

Το λάθος φέρετρο βρέθηκε στη λάθος κηδεία σε χωριό της Βοιωτίας

Ούτως ή άλλως, όλοι δυο μέτρα γης παίρνουμε


THE NEWSROOM · 17 Ιανουαρίου 2018

Δύσκολα τα πράγματα για τις μπίζνες των γραφείων τελετών, αγαπητοί φίλοι. Μόλις πριν από λίγες μέρες κατασχέθηκε μια νεκροφόρα που χρησιμοποιούταν για να μεταφέρουν και να σπρώχνουν κοκαΐνη, ενώ τώρα έρχεται στη δημοσιότητα η είδηση για μια κηδεία στη Βοιωτία, στην οποία οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο για να δουν τη σορό μιας άγνωστης κυρίας.

Όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδος, δύο ώρες πριν την τέλεση μιας κηδείας σε χωριό της Βοιωτίας, οι συγγενείς αντιλήφθηκαν ότι στο φέρετρο βρισκόταν η σορός κάποιας άγνωστης κυρίας, όταν το φέρετρο μεταφέρθηκε στην εκκλησία του χωριού όπου θα γινόταν η νεκρώσιμος ακολουθία.

Το φέρετρο είχε μεταφερθεί στις 13:00 στην εκκλησία, ενώ η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00. Μετά την συναρπαστική ανακάλυψη του λάθους, προκλήθηκε αναστάτωση στους συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας που έφυγε από τη ζωή. Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών της κηδείας, έφυγαν από το χωριό της Βοιωτίας και επέστρεψαν τη σορό της ηλικιωμένης από την Άμφισσα στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς, απ’ όπου και παρέλαβαν τη σωστή σορό, η οποία μεταφέρθηκε πίσω στο χωριό για να τελεστεί κανονικά η κηδεία.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, οι δύο γυναίκες νοσηλεύονταν και κατέληξαν στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς, όπου προφανώς από λάθος του νοσοκομείου, ή των γραφείων τελετών, έστειλαν τη λάθος σορό στη λάθος κηδεία. Πληροφορίες που έρχονται από το νοσοκομείο αναφέρουν, ότι αν έχει αναλάβει και τις δύο κηδείες το ίδιο γραφείο τελετών, τότε πιθανώς το γραφείο να ευθύνεται για το λάθος. Σε διαφορετική περίπτωσ, όπου τις κηδείες είχαν αναλάβει δύο διαφορετικά γραφεία τελετών, τότε μάλλον ευθύνεται το νοσοκομείο για το λάθος.

Best of internet