Quantcast
THE STREAM

Ένα κομμάτι του Χριστού και ένα του Ολυμπιακού έκοψε ο Μητροπολίτης Χίου στο κοπί τη πίτα

Tου Χριστού, του Ολυμπιακού και μετά όλων των υπόλοιπων


THE NEWSROOM · 17 Ιανουαρίου 2018

Οι γιορτές βρίσκονται πίσω μας πια, αλλά διανύουμε την ένδοξη περίοδο με τις κοπές πίτας, αγαπητοί φίλοι, οι οποίες σύχνά πυκνά μας χαρίζουν στιγμιότυπα απείρου κάλλους. Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος Βασιλάκης, ο οποίος μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν για όμορφες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, όλοι είναι λαθρομετανάστες», αλλά και επειδή απαγόρευσε τις γαμοβαφτίσεις, αυτή τη φορά φρόντισε να κάνει το κομμάτι του κόβοντας ένα κομμάτι πίτας για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης έκοψε τα δύο πρώτα κομμάτια στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Χίου. Το πρώτο ήταν στον Χριστό, αλλά το δεύτερο ήταν για το δεύτερο πιο ιερό πράμα στον κόσμο, τον Ολυμπιακό του, όπως τόνισε με αρκετό κόσμο στην αίθουσα να ξεσπά σε χειροκροτήματα. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος.

«Εγώ θα ήθελα να κόψω δύο κομμάτια. Ένα για τον Χριστό μας, το πρώτο και το δεύτερο, το δικό μου, για τον Ολυμπιακό. Καλή μας χρονιά.»

Είναι η πλέον κατάλληλη φάση για να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητες και τα χριστιανοπαδικά μας ρεζολούσιονς, αγαπητοί φίλοι. ΑΜΗΝ.

Αγιασμός

ο Θεός να βάλει το χέρι Του

Posted by Luben on Mittwoch, 20. Juli 2016

Best of internet