Quantcast
THE STREAM

Δρόμο θα κάνει τον Τζίμη Πανούση ο Ηλίας Ψινάκης στη Νέα Μάκρη

Ο δρόμος που περνάει μπροστά από το σπίτι του Τζίμη θα πάρει το όνομά του


THE NEWSROOM · 17 Ιανουαρίου 2018

Τον θάνατο του Τζίμη Πανούση ακολούθησαν πολλές αναφορές στο όνομά του, αφού το ίντερνετ γέμισε με νεκρώσιμα status από τις πιο απροσδόκητες πλευρές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, ενώ ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, αποφάσισε να τιμήσει τον αγαπημένο του φίλο, δίνοντας ο όνομα «Τζίμης Πανούσης» σε δρόμο του δήμου Μαραθώνος.

Σύμφωνα, τουλάχιστον, με τα όσα μεταδίδει το marathonnews.gr, o Ηλίας Ψινάκης θα εισηγηθεί στο επόμενο Δ.Σ του Δήμου Μαραθώνα, να μετονομαστεί σε οδό «Τζίμη Πανούση», ο δρόμος που περνάει μπροστά από την οικία του εκλιπόντος καλλιτέχνη στην Ν.Μάκρη.
Ο Τζίμης Πανούσης εκτός από αγαπημένος φίλος του Δημάρχου, ήταν και δημότης του Μαραθώνα. Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης, μόλις πληροφορήθηκε για τον θάνατο του Τζίμη, δημοσίευσε μια συνομιλία τους που είχαν σχετικά με μια ενδεχόμενη τηλεοπτική συνεργασία τους για «κάτι βραδυνό, αθυρόστομο, πρωτότυπο»:

Η κηδεία του Τζίμη Πανούση θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 14:00 μ.μ στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης των καλλιτεχνών και θαυμαστών του Τζίμη Πανούση, ο Ηλίας Ψινάκης έχει ζητήσει ήδη από την ΕΛΑΣ αυξημένα μέτρα για να διευκολύνει την πρόσβαση των φίλων του Τζίμη Πανούση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι ίδιοι αλλά και οι κάτοικοι.

 

Best of internet