Quantcast
THE STREAM

Λακωνία: Πρωτοπόροι εντερπρενέρς έζμπρωχναν φιξάκια κοκαΐνης με νεκροφόρα

Καταυλακιώτικη διασταύρωση Breaking Bad και Six Feet Under


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2018

Δεν γνωρίζουμε εάν έχει πέσει πράγματι νέκρα στη μπίζνα των γραφείων τελετών, πάντως φαίνεται ότι κάποιοι εργαζόμενοι ενός τέτοιου γραφείου στη Λακωνία αποφάσισαν να αναλάβουν και μερικά side quests προκειμένου να βγάζουν άνετα το μήνα. Όπως μεταδίδει το lakonikos.gr, η αστυνομία εντόπισε σε έρευνα μετά από μπλόκο σε νεκροφόρα στο οποίο επέβαινε ένας 33χρονος και ένας 38χρονος, πέντε φιξάκια κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,2 γραμμαρίων έτοιμα για πώληση.

Η δραστηριότητα των δύο εντερπρενέρς είχε ήδη φτάσει στα αυτιά της τοπικής Αστυνομίας, η οποία τελικά αποφάσισε να στήσει μπλόκο στη νεκροφόρα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στην Σκάλα Λακωνίας. Κάπως έτσι, το βράδυ του Σαββάτου 13/1, οι αστυνομικοί κατέληξαν να ψαχουλεύουν τη νεκροφόρα για να βρουν μέσα πέντε σακουλάκια κόκας έτοιμα για σπρώξιμο.

 

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες εργάζεται σε γραφείο τελετών της περιοχής, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων στην Σπάρτη και την κοινότητα Αφυσσού, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και η νεκροφόρα ως μέσο για την διάθεση της κοκαΐνης.

 

 

Best of internet