Quantcast
THE STREAM

Γλυκούλης τζαμπατζής συνελήφθη σε αεροδρόμιο επειδή φορούσε πολλές στρώσεις με ρούχα

Και στο τέλος αποζημιώνεται γιατί ο επιμένων νικά


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2018

Ο Ryan Hawaii, που ασχολείται με κάποιον τρόπο που δεν γνωρίζουμε μας ενδιαφέρει στο χώρο της μόδας, κατήγγειλε στο λογαριασμό του στο Twitter με απανωτές αναρτήσεις τη συμπεριφορά της British Airways και κατόπιν της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet.

H μανούρα ξεκίνησε σε αεροδρόμιο της Ισλανδίας όταν το προσωπικό της British Airways συνειδητοποίησε μετά το check in ότι ο Ryan Hawaii φορούσε πάνω του μία δεύτερη βαλίτσα με ρούχα, για να γλιτώσει τις έξτρα χρεώσεις της εταιρείας.

Στην πρώτη ανάρτηση, ο επιβάτης έγραψε:

Γεια σου @British Airways, αυτή τη στιγμή έχω εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο Keflavik της Ισλανδίας, επειδή δεν είχα βαλίτσα να βάλω όλα μου τα ρούχα. Δεν με αφήνουν να επιβιβαστώ. Ρατσισμός ή κάτι άλλο;

Όπως βλέπετε, στο βίντεο παίζει μία δυσάρεστη φάση μεταξύ προσωπικού και επιβάτη, όπου του ζητούν να σταματήσει να τραβάει βίντεο.

Μετά από περίπου ένα λεπτάκι, ο Ryan Hawaii ανεβάζει δεύτερο βίντεο δηλώνοντας τίγκα απογοητευμένος.

Και μετά από αυτό, ανακοίνωσε στο Twitter ότι έσκασε η αστυνομία και τον μπαγλάρωσε, καθώς και ότι τον έριξαν στο έδαφος και τον ψέκασαν με σπρέι όταν αρνήθηκε να φύγει από τον χώρο.

Η φάση συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα, όταν τον άφησαν ελεύθερο οι αρχές. Ο φίλος μας προσπάθησε ξανά να γυρίσει στην πόλη του,  αυτή τη φορά με την Easy Jet. Όπως λέει ο ίδιος, έκανε αφού έκανε κανονικά την κράτησή του, η Easy Jet του ανακοίνωσε ότι τελικά δεν μπορεί να πετάξει με την εταιρεία λόγω της συμπεριφοράς του, την προηγούμενη μέρα, απέναντι στο προσωπικό της British Airways.

Πάλι τα ίδια. Απορρίφθηκα από δύο πτήσεις μέσα σε δύο μέρες για κανέναν απολύτως λόγο. Easy Jet και British Airways, σας ευχαριστώ για την άριστη εξυπηρέτηση.

Όπως ενημέρωσε το κοινό του στο Twitter, η φάση είναι ότι είχε ξεμείνει χωρίς λεφτά και αποσκευές στην Ισλανδία, αφού τα πράγματά του είχαν φτάσει πριν από αυτόν στον προορισμό, με την πτήση της British Airways.

Τελικά κατάφερε να γυρίσει πίσω με μία νορβηγική αεροπορική εταιρεία, ενώ αποζημιώθηκε και από τις δύο εταιρείες μόνο αφού τους απείλησε με μηνύσεις.

Εδώ, η ευχάριστη κουβεντούλα του με την Easy Jet:

-Λυπούμαστε για την άσχημη εμπειρία σας με εμάς και την British Airways. Αν και δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε η British Airways, όταν ο πιλότος της εταιρείας μας ενημερώθηκε για το περιστατικό της προηγούμενης ημέρας, αποφάσισε να μην σας επιτρέψει να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο.  Γι’ αυτό το λόγο, φοβούμαστε ότι δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε, κάτω από τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

-Τότε υποθέτω ότι θα τα πούμε στο Δικαστήριο. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια φίλε. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.

 

 

Best of internet