Quantcast
THE STREAM

Συγχώρεση ζητά ο ΣΚΑΪ για το χτεσινό δράμα που παρουσίασε για το σεισμό

Οι άνθρωποι έβαλαν τα δυνατά τους για μη γίνει το δελτίο βαρετό και δεν το εκτιμά κανείς


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2018

Μάγεψε κάθε φίλο της έγκυρης δημοσιογραφίας χτες για άλλη μια φορά ο ΣΚΑΪ. Κάνοντας ότι μπορούσε για να κάνει την ενημέρωση μας λίγο πιο πικάντικη, το κανάλι εμπλούτισε το ρεπορτάζ του βραδιού της Δευτέρας για το βαρετό χτεσινό σεισμό με μερικά πλάνα από το σεισμό στη Λέσβο, έτσι ώστε να γεμίσει το μάτι μας και η μέτρια καθημερινότητά μας με λίγη καταστροφή.

Δυστυχώς διάφοροι κακιασμένοι έσπευσαν να την πέσουν στο κανάλι για την πρωτοβουλία του. Στη μίζερη ζωούλα τους προφανώς δε χωράει διασκέδαση, αλλά παρόλαυτα το κανάλι με μεγαλοψυχία πήρε την ευθύνη για την κίνησή του με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού.

Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα.

Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, αλλά και την καλόπιστη κριτική και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα γεγονότα»

Στο twitter βέβαια το πάρτι ακόμη κρατάει:

Best of internet