Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στον 1ο όροφο επειδή ποιος κάθεται να περιμένει ασανσέρ

Τα αυτοκίνητα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει επιτέλους να εξεγείρονται


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2018

Ένα περιστατικό οι φωτογραφίες του οποίου θα καταλήξουν εντελώς εκτός context σε κάποιο aesthetics tumblr παρατηρήθηκε χτες το πρωί της 14ης Ιανουαρίου στη Σάντα Άνα της Καλιφόρνια. Σίγουρα πιο θεαματικό από το άγριο Μερσεντές που κατουρούσε τη BMW στη Δάφνη, αυτό το άγριο Νισσάν γραπώθηκε με το ζόρι σε ένα ανυποψίαστο κτίριο.

Όπως ήδη παρατηρήσατε από τις εικόνες, το αυτοκίνητο καρφώθηκε στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου που στεγάζει ένα οδοντιατρείο. Οι Αρχές εικάζουν ότι ο οδηγός οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα και προσέκρουσε είτε στη διαχωριστική νησίδα, είτε σε κάποιο άλλο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί ψηλά στον αέρα και να μισοπαρκάρει στον πρώτο όροφο του άτυχου κτιρίου.

Όπως μεταδίδει το LoudLabs News, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και κρεμόταν από αυτό όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και τον έπιασαν όταν έπεσε. Επιπλέον, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες, υπήρχαν άλλοι δύο επιβάτες στα πίσω καθίσματα.

 

Δεν ξέρουμε εάν τα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να εξεγείρωντα και εάν μια επανάσταση των μηχανών έχει επιτέλους αρχίσει να εκδηλώνεται, αλλά έχουμε πάρει ποπκόρν και περιμένουμε.

Best of internet