Quantcast
THE STREAM

Ζευγάρι στον Πειραιά είχε βάλει την Παναγίτσα να φυλάει ένα κιλό κόκα

Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά τους έδωσε η ίδια η Παναγία, ή κάποιος άλλος


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2018

Τα μεγάλα μέσα φαίνεται ότι επιστράτευσε ένα ζευγάρι που έμενε στον Πειραιά, προκειμένου να μην ανακαλύψει κανείς το μεγάλο απόθεμα σε ναρκωτικά που θα προοριζόταν για πώληση. Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα του ζευγαριού βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών αλλά και μετρητών, ενώ η πρωτοπόρα κρυψώνα για τα ναρκωτικά και τα μετρητά ήταν μια κρύπτη πίσω από το εικόνισμα της Παναγίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Αστυνομία, η Παναγία ήταν τσιλιαδόρος-πορτιέρης στα προικιά του thug ζευγαριού:

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά» εντοπίστηκε το ζευγάρι και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου για κατοχή, νόθευση και τυποποίηση ναρκωτικών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στον Πειραιά. Κατασχέθηκε περίπου ένα κιλό κοκαΐνης βάρους, 20 γραμμάρια ηρωίνης, 12.560 ευρώ σε μετρητά, ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, μια υδραυλική πρέσα, ζυγαριές ακριβείας κλπ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Best of internet