Quantcast
THE STREAM

Μπαμ και κάτω καταδικάστηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος σε 10 μήνες φυλάκισης

Απ’ ότι φαίνεται είχε αφήσει ακάλυπτες δύο επιταγές 26.000 ευρώ


THE NEWSROOM · 13 Ιανουαρίου 2018

Δύσκολα τα πράγματα για τον τραγουδιστή που αγαπήσαμε με όλη μας την ψυχή στα ’90s, Λάμπη Λιβιεράτο, αφού το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τρία χρόνια αναστολή.

Φαίνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, που είχε ανοίξει το  μπαρ Love Me στην Αγία Παρασκευή, είχε αφήσει μαζί με τον συνέταιρό του ακάλυπτες τρεις επιταγές που έφταναν συνολικά τα 46.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δύο επιταγές είχαν πάνω την υπογραφή και των δύο, ενώ η τρίτη είχε μόνο την υπογραφή του συνεταιρου του Λιβιεράτου.

Θύμα της κρίσης υπήρξε και ο αγαπημένος ποπ τραγουδιστής, ο οποίος δικαιολόγησε τις ακάλυπτες επιταγές κάπως έτσι:

«Την περίοδο της κρίσης, η επιχείρηση που είχαμε άρχισε να έχει προβλήματα. Κάναμε προσπάθειες για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, όμως δεν τα καταφέρναμε […] Έκανα προσπάθειες να έρθω σε ρύθμιση με τον μηνυτή, να αποπληρώνω σταδιακά με μικρότερα ποσά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Μας οφείλουν χρήματα οι άλλοι συνέταιροι, γιατί εμείς, ως διαχειριστές, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Η μη εξόφληση των επιταγών ήταν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε!».

Δάκρυα θλίψης και οργής ρίχνει σήμερα το κοινό του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Best of internet