Quantcast
THE STREAM

Ένα μπουκάλι ούζο είπε ότι θα κατεβάσει ο Ντάισελμπλουμ ότ-αν η Ελλάδα βγει απ’ το μηνμόνιο

Δήλωσε ότι έχει έτοιμο το μπουκάλι στο γραφείο του και περιμένει


THE NEWSROOM · 13 Ιανουαρίου 2018

Ο Ολλανδός τεχνοκράτης τον οποίο σαπόρταραν με εμψυχωτικά συνθήματα «Γερούν Γερά» διάφοροι πολιτικοί ογκόλιθοι, φαίνεται ότι τώρα που απέρχεται από την εξουσία του Eurogroup βρήκε την ευκαιρία για να δείξει τη συμπονετική του πλευρά. Ο Γερούν Ντάησελμπλουμ, σε μια ομιλία του στο London School of Economics ανέφερε ότι:

«Ενας Έλληνας φίλος, μου χάρισε ένα μπουκάλι ούζο, πριν από λίγο καιρό. Αυτό το μπουκάλι βρίσκεται στο γραφείο μου. Είναι κλειστό. Τον Αύγουστο, τη μέρα που η Ελλάδα θα βγει από το πρόγραμμα, αυτό το μπουκάλι ούζο θα αδειάσει».

Όπως μεταφέρει στον «Real fm 97,8» ο ανταποκριτής στο Λονδίνο, Ισαάκ Καριπίδης, ο Ντάισελμπλουμ ζήτησε συγγνώμη για την παλιότερη δήλωσή του, με την οποία υποστήριζε ότι οι χώρες του νότου ξοδεύουν τα χρήματά τους σε ποτά και γυναίκες, στρώνοντας έτσι το έδαφος για τη στιγμή που θα ανοίξει το ριμάδι το μπουκάλι ούζο και θα το κατεβάσει απνευστί.

Εμείς αν και αμφιβάλλουμε ότι θα έρθει σύντομα αυτή η ώρα, ωστόσο ευχόμαστε να βρεθούμε σε μια γωνιά να δούμε τον Γερούν να γίνεται ζάντα με το πολυκαιρισμένο πλέον μπουκάλι ούζο.

Best of internet