Quantcast
THE STREAM

Λάρισα: Τιμωρός διαχειριστής κλείδωσε το ασανσέρ για όσους δεν πλήρωναν κοινόχρηστα

Αναρωτιόμαστε ποιός θα ανακοινώσει την είδηση στους ντελιβεράδες που επισκέπτονται την πολυκατοικία


THE NEWSROOM · 12 Ιανουαρίου 2018

Ας παραδεχθούμε ότι η δουλειά του διαχειριστή μιας πολυκατοικίας είναι μια δύσκολη υπόθεση και είναι ακόμη πιο δύσκολο να γίνει κανείς αρεστός. Ωστόσο είναι μερικές φορές που ο διαχειριστής αποφασίζει να ταράξει στη νομιμότητα τους ενοίκους και ειδικά τους κακοπληρωτές. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη Λάρισα σε μια μεγάλη κεντρική πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης με 75 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες, όπου η γενική συνέλευση ενοίκων αποφάσισε να κλειδώσει το ασανσέρ για όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα.

Όπως διαβάζουμε στο onlarissa.gr που επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η διαχείριση της πολυκατοικίας τοποθέτησε κλειδαριά στην πόρτα του ασανσέρ και έδωσε κλειδιά μόνο σε όσους είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους. Στους ενοίκους δηλαδή που έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και που πλήρωσαν και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα. Αυτή η πρακτική προφανώς και πυροδότησε αντιδράσεις σε όσους ενοίκους δεν είχαν πληρώσει κοινόχρηστα και άρα δεν έλαβαν ποτέ το μαγικό κλειδάκι που θα τους ανεβάζει άκοπα στο σπίτι τους. Μάλιστα αυτοί οι ένοικοι φαίνεται ότι προσέφυγαν σε δικηγόρους με σκοπό να ενημερωθούν για το αν είναι νόμιμο το λόκαουτ και για το πως μπορούν να το αντιμετωπίσουν.

Η πρακτική του «κλειδώνω το ασανσέρ για όσους δεν πληρώνουν» είναι σίγουρα κάτι καινούριο για την πόλη της Λάρισας. Η σκέψη και οι αγωνιστικοί χαιρετισμοί μας πάνε σε όλους τους ντελιβεράδες που θα πρέπει να παραδόσουν πιτόγυρο στον πέμπτο όροφο της επίμαχης φωτογραφίας.

Best of internet