Quantcast
THE STREAM

Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ηλεία έπαιξε κι έχασε 27.000 ευρώ στο στοίχημα

Κι αν την κάτσεις σου αλλάζει τη ζωή


THE NEWSROOM · 12 Ιανουαρίου 2018

Στο κομμάτι γης δυτικά της Πελοπονήσου όπου είναι αυτοφυείς πολλές αρετές, μεταξύ των οποίων και ο τζόγος, παρατηρήθηκε ένα ατυχές περιστατικό σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Στην όμορφη Γαστούνη της Ηλείας, ένας 31χρονος υπάλληλος σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, μάλλον είχε κάποιο πολύ έντονο (και δυστυχώς πολύ λάθος) προαίσθημα σχετικά με την τύχη του και αποφάσισε να το παίξει all in στο στοίχημα, μπας και του κάτσει και του αλλάξει τη ζωή.

Ωστόσο, όπως ήδη υποψιάζεστε και όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr, τα πράγματα δεν του πήγαν και τόσο καλά και χρέωσε τον εργοδότητη του με το ποσό των 27.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει και η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της:

«συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 31χρονος αλλοδαπός,  υπήκοος Αλβανίας, διότι εργαζόμενος ως υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ, στοιχημάτισε σε διάφορα γεγονότα το χρηματικό ποσό των 27.000 ευρώ, χωρίς να καταβάλλει το τίμημα στο πρακτορείο».

 Ο υπάλληλος τελικά παραδέχθηκε ότι στοιχημάτιζε χωρίς να καταβάλλει το τίμημα και ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο, πράγμα το οποίο δεν δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε.Τελικά, ο υπάλληλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για υπεξαίρεση.

Best of internet