Quantcast
THE STREAM

Σε οίκο ανοχής ο Μπουτάρης δίνει την πιο cringe συνέντευξη της ζωής του

Για κάποιο λόγο μας αποκαλύπτει πώς έχασε την παρθενιά του και πώς κάνει σεξ σήμερα


THE NEWSROOM · 12 Ιανουαρίου 2018

Αφού περιεργάστηκε κάτι τεράστιες πλαστικές πούτσες και κάτι ζώνες με καρφιά, ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε μία σούπερ χαλαρή συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Ό,τι Thess», μέσα σε έναν οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη.

Αφού ξεπέταξε κάτι boring κουβέντες σε σχέση με τη δημαρχεία του, ο Γιάννης Μπουτάρης άρχισε να μιλάει δίπλα σε ένα κρεβάτι με σιδερένια κάγκελα για τις επισκέψεις του στους οίκους ανοχής, για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, καθώς και για τα χάπια που κουμπώνει για να είναι σεξουαλικά δραστήριος.

Για την ακρίβεια είπε ότι επανειλημμένα έχει κάνει βόλτες στην περιοχή για να έχει μία ποσοτική αίσθηση του τι γίνεται. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει πώς του φαίνεται η περιοχή, απάντησε ότι «καλύτερα δεν γίνεται».

Αργότερα, αποκάλυψε για κάποιο λόγο ότι επισκέπτεται τους οίκους ανοχής από την εφηβεία, δίνοντας κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που θα χρειαζόμασταν για την πρώτη του φορά: «Την παρθενιά μου, μου την πήρανε στην οδό Ειρήνης. Ήμουνα δεν ήμουνα 14, 15».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ποιες γυναίκες τον ελκύουν, δίνει την μονολεκτική απάντηση «Όλες» και η συνέντευξη κλείνει με την παραδοχή ότι παίρνει σχεδόν πάντα χάπια για να μαρσάρει.

 

 

 

Best of internet