Quantcast
THE STREAM

Αυτά είναι τα γούστα που βγάλαμε μέσα στο 2017 σύμφωνα με το Pornhub

Πολλές εργατοώρες γύρω από τα μεσάνυχτα


THE NEWSROOM · 11 Ιανουαρίου 2018

Με την παρέλευση του 2017 φαίνεται ότι εθιμοτυπικά η ομάδα του PornHub έβαλε να ακούσει Το Μέτρημα της Νατάσσας Μποφίλιου και έπεσε με τα μούτρα στην ανάλυση δεδομένων για να δουν πόση μαλακία παίχτηκε μέσα στο έτος. Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο το μεγάλο πορνογραφικό πόρταλ, έτσι και φέτος έδωσε στη δημοσιότητα αρκετά στοιχεία σχετικά με την κίνηση που παρατηρείται στο PornHub, δημογραφικά στοιχεία των επισκεπτών αλλά και τα γούστα που εξάγουν.

28.5 Δισεκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε ένα χρόνο, 4 εκατομμύρια βίντεο ανέβηκαν εκ των οποίων 810,000 amateur videos, ενώ κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε μεταφέρονταν 118 GB καυτών αρχείων.

Εντωμεταξύ, το μερακλήδικο sex parody του Rick and Morty ήταν μια από τις αναζητήσεις που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε. Επιπλέον αύξηση 1400% παρατηρήθηκε στην αναζήτηση “Porrn for women”, δείχνοντας και εδώ την ανάγκη για το γυναικείο βλέμμα στην πορνογραφία. Μέχρι και το fidget spinner είχε την τιμητική του, αλλά μη ρωτάτε πως, δεν θέλουμε να ξέρουμε.

«Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ» έλεγε πριν από μερικά χρόνια ο μεγάλος Μεσσήνιος ηγέτης Αντώνης Σαμαράς και αν και δεν ξέρουμε ακριβώς ποια ώρα εννοούσε, δε μας νοιάζει κιόλας μιας κι εδώ μιλάμε για την καλύτερη ώρα για τσόντα.. Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά στοιχεία του pornhub, οι περισσότεροι χρήστες εμφανίζονται κοντά στα μεσάνυχτα, από τις 11μμ μέχρι και τη 1πμ, με αγαπημένη και πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας την Κυριακή και λιγότερο ιδανική για τσόντα την Παρασκευή.

Από τις γυναίκες που επισκέφθηκαν το μεγάλο πόρταλ, οι περισσότερες έψαχναν για βίντεο με τους όρους “lesbian”, “lesbian scissoring”, “threesome” ενώ οι άντρες σταθερά με mommy issues έψαχναν για “milf”, “step mom”, “mom” και διάφορα άλλα:

Σε ένα άλλο σημείο των καιρών, φαίνεται ότι η παραδοσιακή νοσταλγική πλέον παρακολούθηση τσόντας από τον υπολογιστή δίνει γρήγορα τη θέση της στην παρακολούθηση από smartphones.

Αν και αρκετά διαφωτιστικά, τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Pornhub δεν ανέφεραν πουθενά κάποια πληροφορία που να αφορούσε συγκεκριμένα την Ελλάδα. Ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο μέλλον, αφού το blog insights του πορνογραφικού κολοσσού πλέον εμπλουτίζεται πολύ συχνά με εξαιρετικά διαφωτιστικές πληροφορίες σχετικά με τα γούστα που βγάζουμε στους υπολογιστές και στα smartphone μας.

Best of internet