Quantcast
THE STREAM

Κόλπο Γκρόσο στον Τύρναβο: Άγνωστοι έκλεψαν 4.000 αχλαδιές και καρυδιές μέσα σε λίγες ώρες

Κάποιος προσπαθεί με αθέμιτους τρόπους να μαζέψει πολλά αχλάδια και καρύδια


Χρήστος Πρόεδρος · 10 Ιανουαρίου 2018

Ζούμε στο πιο ευλογημένο χωράφι της γης, αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι γνωστό. Απλά το πιο ευλογημένο κομμάτι γης του ήδη ευλογημένου οικοπέδου της Ελλάδας, είναι μάλλον ο Τύρναβος, στον οποίο και ευδοκιμούν οι διάσημες αχλαδιές Τυρνάβου. Αυτό από μόνο του είναι ένα δώρο από τον Πανάγαθο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται έρχεται και με τη μεγάλη ευθύνη της φύλαξης των αχλαδιών από επιτήδειους που προσπαθούν να κλέψουν αχλαδιές για να πλουτίσουν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το eleftheria.gr, ένας αγρότης της περιοχής κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές την κλοπή 4.000 δενδρυλλίων (αχλαδιές και καρυδιές) από το χωράφι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κλοπή κατά πάσα πιθανότητα έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο και προφανώς θα χρειάστηκαν πολλά χέρια και καλός συντονισμός προκειμένου να ξεριζωθούν τόσα δενδρύλλια από τις εκτάσεις του αγρότη, ώστε η δουλειά να γίνει γρήγορα χωρίς να τους καταλάβει κανείς.

Πάντως δεν προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση που κάποιος μπήκε στη διαδικασία να κλέψει τόσες αχλαδιές, μιας και ήδη από το καλοκαίρι η εφημερίδα Ελευθερία είχε προειδοποιήσει ότι το αχλαδοcryptocurrency θα συνεχίσει να σημειώνει αυξητική πορεία, ενώ έχει χαρακτηριστεί από ειδήμονες ως «Χρυσός» του κάμπου.

Best of internet