Quantcast
THE STREAM

Ωμό νερό θα πίνουμε από δω και πέρα γιατί το συμβατικό είναι so last year

Ήρθε η ώρα να βγάλει κάποιος λεφτά και από βρώμικο βροχόνερο


THE NEWSROOM · 5 Ιανουαρίου 2018

Απελπισμένοι να βγάλουν λεφτά και βέβαιοι για την ηλιθιότητα που παίζει εκεί έξω, startup εταιρείες στην Αμερική έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να πλασάρουν την ιδέα του ωμού νερού, δηλαδή του μη επεξεργασμένο και μη αποστειρωμένου νερού. Είναι πολύ πιο απλό από αυτό που ακούγεται, μιλάμε για το βροχόνερο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Time, η βασική ιδέα είναι ότι αυτό το νερό έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, ότι δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας και ότι ενυδατώνει περισσότερο από το συμβατικό. Κάποιες από αυτές τις εταιρείες ισχυρίζονται ακόμη ότι το νερό βρύσης είναι στην πραγματικότητα «νερό τουαλέτας ανακατεμένο με χημικά».

Το ωμό νερό, όπως θα περιμέναμε, έχει αρχίσει ήδη να γίνεται trend στην Αμερική, με αποτέλεσμα να υπάρχει κόσμος που σκάει 27 δολάρια για να πιει ένα μπουκάλι νερό γεμάτο με βακτήρια, παράσιτα και όλες τις βρομιές που συναντά κανείς στην ατμόσφαιρα των μεγαλοπούλεων.

Περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή που από το στούντιο του «Αποκαλυπτικά» ο Μένιος Φουρθιώτης θα πουλάει στις ηλικιωμένες τηλεθεάτριές του βροχόνερο από το κέντρο της Αθήνας.

Best of internet