Quantcast
THE STREAM

Το site που μαντεύει ποιος θα πεθάνει στο νέο έτος μόλις δημοσίευσε τη λίστα του

Φέτος ευελπιστεί να σπάσει το περσινό ρεκόρ των 34% επιτυχημένων προβλέψεων


THE NEWSROOM · 3 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, λέει το σλόγκαν του Βρετανικού site “Deathlist” το οποίο και προσπαθεί να προβλέψει ποιοι διάσημοι πρόκειται να αποδημήσουν εις κύριον μέσα στη χρονιά. Η κάπως ζοφερή, αλλά συχνά έγκυρη λίστα διαμορφώνεται μετά από μια συζήτηση στο forum του site, στο οποίο διάφοροι χρήστες (που ακόμα και στο 2018 χρησιμοποιούν online forum) συζητούν για το ποιοι είναι πιθανότερο να τα τινάξουν στους προσεχείς 12 μήνες.

Πέρυσι, η λίστα με τις προβλέψεις του 2017 έπεσε  κατά 34% μέσα, καθώς από τους 50 υποψήφιους νεκρούς, οι 17 πράγματι μας άφησαν μέσα στον προηγούμενο χρόνο, μεταξύ των οποίων ο Χιού Χέφνερ, ο Τζέρι Λιούις και κάμποσοι άλλοι.

Όπως αναφέρεται στο site,

«Το 2017, οι προβλέψεις εκπληρώθηκαν όταν η λίστα έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, καταγράφοντας το εκπληκτικό νούμερο των 17 επιτυχιών.

Μήπως αυτό υποδηλώνει ένα ισχνό μέλλον για το DeathList; Ή μήπως το φόρουμ DeathList έχει γίνει πλέον τόσο ισχυρό στις προβλέψεις που θα μπορούσαμε να δούμε το ρεκόρ να σπάει και πάλι το 2018;»

Στη μαύρη λίστα για το έτος 2018 υπάρχουν 50 ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Στίφεν Χώγκιν, ο Σων Κόνερι, ο Πάπας Βενέδικτος, ο Χένρι Κίσσινγκερ, ο Τζώρτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζίμι Κάρτερ και άλλοι. Ολόκληρη η λίστα βρίσκεται εδώ.

Για να δούμε.

Best of internet