Quantcast
THE STREAM

Χανιά: Το ΕΚΑΒ δεν προλάβαινε να μαζέψει όσους είχαν γίνει μπαούλο στα ξίδια την πρωτοχρονιά

Πολλοί Χανιώτες μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι άλλαξε ο χρόνος


THE NEWSROOM · 2 Ιανουαρίου 2018

Να ξεστοκάρουν όλα τα αποθέματα ρακής φαίνεται ότι προσπάθησαν οι Χανιώτες με την ευκαιρία του νέου χρόνου. Και αν η νέα χρονιά έχει μπει ήδη κανονικότατα, υπάρχει περίπτωση δεκάδες άνθρωποι στην Κρήτη να μην το έχουν καταλάβει ακόμη, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα της λεβεντογέννας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το ΕΚΑΒ το βράδυ της πρωτοχρονιάς δεχόταν ασταμάτητα κλήσεις για να μεταφέρει μεθυσμένους αγαπητούς φίλους στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, το κέντρο του ΕΚΑΒ δεχόταν κλήσεις για την αντιμετώπιση περιστατικών μέθης στα Χανιά, ενώ τα περισσότερα περιστατικά καταγράφηκαν στο κέντρο των Χανίων και στη δημοτική αγορά. Ακόμα και οι έμπειροι διασώστες που τα μάτια τους έχουν δει πολλά περιστατικά και πολλές Πρωτοχρονιές, φέτος έμειναν έκπληκτοι από την συχνότητα των κλήσεων, αφού δεν προλάβαιναν να μαζέψουν όλους όσοι είχαν γίνει μπαούλο σε σημείο που να χρειάζονται περίθαλψη.

Καλή χρονιά σε όλους τους Κρητικούς, αλλά ακόμη περισσότερο στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που με υπομονή κατάφεραν να διακομίσουν στο νοσοκομείο όλους αυτούς τους μεθυσμένους Χανιώτες.

 

Best of internet