Quantcast
THE STREAM

Αυτό το στολισμένο σπίτι στις Σέρρες που παίζει Despacito είναι ο λόγος που πρέπει να φύγει το 2017

Φήμες λένε ότι το υπερθέαμα είναι ορατό και από το διάστημα


Χρήστος Πρόεδρος · 30 Δεκεμβρίου 2017

Μια υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής έρχεται να προστεθεί στα βραβεία «Λάτρεις του ΩΡΑΙΟΥ», αγαπητοί φίλοι, και μάλιστα πρόκειται για μια πολύ δυνατή φασούλα. Κάποιοι μερακλήδες στις Σέρρες κατάφεραν να μετουσιώσουν την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στολίζοντας “όπως Αμερική” το σπιτάκι τους, υπό τους ήχους του Despacito, αλλά και της εγχώριας Μαράια Κάρεη, δηλαδή της Δέσποινας Βανδή.

Χιλιάδες λαμπιόνια λικνίζονται στους ρυθμούς του Despacito ως καλό κατευόδιο στο γέρο χρόνο που φεύγει, κάνοντάς μας να εκτιμούμε όλες τις μικρές χαρές που μας προσέφερε το 2017, στο οποίο εξαντλήθηκε ο πεπερασμένος αριθμός πιθανών εκδοχών του Despacito.

Εξυπακούεται ότι εάν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, βέβαια, οπότε καλό το Despacito, αλλά αυτοί οι λάτρεις του ΩΡΑΙΟΥ αποφάσισαν να συγχρονίσουν τα λαμπιόνια τους και με τους ρυθμούς του «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή, ολοκληρώνοντας το υπερθέαμα, το οποίο κάτα πάσα πιθανότητα θα είναι ορατό και από τον διεθνή διαστημικό σταθμό.

 

Πηγή: serreslife.gr

 

Best of internet