Quantcast
THE STREAM

Ηχητικό εορταστικό μήνυμα με διαγραφές στέλνει ο Αρτέμης Σώρρας στους προδότες

Ο Ελλάνιος τρισεκατομμυριούχος τα έχει πάρει με τα μέλη της Ε.ΣΥ.


THE NEWSROOM · 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο καταζητούμενος μεσσίας της μνημονιακής Ελλάδας, ο φερόμενος ως τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας, συνεχίζζει να κατευθύνει από απόσταση το ποίμνιό του, με ένα ηχητικό μήνυμά του που αναρτήθηκε στο YouTube.

Την ώρα που τα πρώτα σπίτια υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα βγαίνουν στο σφυρί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη που τελικά δεν αποπληρώθηκαν ποτέ από τα περίφημα τρις, ο Αρτέμης Σώρρας στρέφεται εναντίον της δικηγόρου της οργάνωσης, αλλά και σε πρώην συνργάτες του στους οποίους κατεβάζει καντήλια.

 

«Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα;», λέει ο Ελλάνιος άρχοντας μεταξύ άλλων. Αφορμή για το ξέσπασμα αυτό ήταν το κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου στο οποίο αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες τους διοικεί μια φωνή. Ο Αρτέμης ο Σώρρας, πάντα με τακτ, κηρύσσει τέρμα στη δικτατορία της Νάνσυ και κάθε Νάνσυ, λέγοντας «Δεν είσαι λίγο ημίτρελη ρε Νάνσυ;», προφανώς ξεχνόντας ότι κάτι τέτοιο είναι βασική προϋπόθεση για να συμμετέχει κανείς στην Ελλήνων Συνέλευση.

Παράλληλα, κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και διαγράφει και την Βίκυ Σώζου από την οργάνωση:

«Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές.

Best of internet