Quantcast
THE STREAM

Χαρούμενα πλάνα με παιδιά να τραγουδούν τα κάλαντα σε αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης

Όλα καλά: εξαιρετικά φιλικές παραμένουν οι σχέσεις της ΕΡΤ με τη Χρυσή Αυγή


THE NEWSROOM · 27 Δεκεμβρίου 2017

Ένα μήνα μετά το βίντεο της ΕΡΤ, όπου ο Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε δηλώσεις σε μικρόφωνο με έναν μαίανδρο στο μέγεθος του κεφαλιού του, η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε, μέρες που είναι, να μας υπενθυμίσει την αγάπη της για τη Χρυσή Αυγή.

Κάπως έτσι έφτασε στις οθόνες μας αυτή εδώ η εικόνα: πιτσιρίκια να χτυπούν ρυθμικά τα τρίγωνά τους τραγουδώντας τα κάλαντα στον αρχηγό και τα στελέχη μίας εγκληματικής οργάνωσης, γονείς φουσκωμένους από περηφάνεια για το κατόρθωμά τους και χρυσαυγίτες χεσμένους από τη χαρά τους που η δημόσια τηλεόραση θα τους φτιάξει για ακόμη μία φορά τη μούρη.

Αργότερα, θα ακούσουμε και τις χριστουγεννιάτικες ευχές του Μιχαλολιάκου, ο οποίος έχει τοποθετήσει γύρω του κάμποσα πιτσιρίκια, των οποίων τα πρόσωπα η ΕΡΤ δεν μπήκε στη διαδικασία να θολώσει.

Την «ανεκτικότητα» της ΕΡΤ σχολίασαν και ξένοι δημοσιογράφοι στο Twitter, κάπως έτσι:

H δημόσια ραδιοτηλεόραση της ΕΡΤ που άνοιξε ξανά, δείχνει παιδιά να τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μπροστά σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Παιδιά (με νεοναζί γονείς;) τραγουδούν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην ηγεσία της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, όπως μεταδίδει η ελληνική κρατική ραδιοτηλεόραση 

Best of internet