Quantcast
THE STREAM

Mε τις «Οικογενειακές Ιστορίες» αποφάσισε να αντικαταστήσει ο Alpha την Ελληνοφρένεια

Ο Alpha νιώθει μνημονιακός στην τοποθεσία Κάντζα Παιανίας


THE NEWSROOM · 21 Δεκεμβρίου 2017

Χθες, η Ελληνοφρένεια έγραψε στο twitter ότι η εκπομπή διακόπτεται βίαια μετά από απόφαση του σταθμού. Η ανάρτησή της πήγαινε κάπως έτσι:

Ο τηλεοπτικός σταθμός, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση, έκανε λόγο για χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι άνθρωποι, όμως, που βρίσκονται πίσω από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα έχουν διαφορετική άποψη, την οποία εξέφρασαν σήμερα μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real News. Συγκεκριμένα, είπαν:

Τον τελευταίο καιρό το κλίμα ήταν κακό, σε αντίθεση με το πώς ήταν το κανάλι παλαιότερα όταν είχαμε πτώση στα νούμερα. Τότε είχαμε αλλάξει ώρα. Αν θες να κρατήσεις σατιρική εκπομπή υπάρχουν λύσεις, μπορείς να αλλάξεις ώρα, να ρίξεις το μπάτζετ. Αν θες μια τέτοια εκπομπή βρίσκεις τρόπο. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, μονάχα λογοκρίνεται. Το κλίμα είναι το βασικότερο κριτήριο για εμάς, ειδικά έτσι όπως είναι τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια με τις ώρες εργασίας και τις πληρωμές. Αν δεν είναι καλό το κλίμα δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Έτσι, δεν προλάβαμε καν να κάνουμε το τελευταίο επεισόδιο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, είχαμε ένα άγαρμπο τέλος […] Καταλαβαίνουμε ότι δεν χωράμε εκεί. Δεν χωράμε πουθενά όπως λέει και ο φίλος Αγγελάκας. Προφανώς και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους τεχνικούς του καναλιού, δεν προλάβαμε καν να τους αποχαιρετίσουμε. Θα τους ξαναβρούμε στο μέλλον αλλού και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δήλωσαν, επίσης, ότι είναι η δεύτερη φορά που κόβεται σατιρική εκπομπή, αναφερόμενοι στο πρόγραμμα της Μαλβίνας Κάραλη:

Είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή. Πρώτη φορά ήταν με την εκπομπή της Μαλβίνας. Δεν υπάρχει βέβαια συσχετισμός αλλά είναι ένα γεγονός.

Τέλος, σχολίασαν πώς όταν είχαν πάει για πρώτη φορά εκεί, ο Alpha είχε αναγκαστεί να κόψει τις «Οικογενειακές Ιστορίες», εκπομπή που τώρα πρόκειται να τους αντικαταστήσει.

 

Best of internet