Quantcast
THE STREAM

Δυναμικό comeback του Sotis Volanis με τραγούδι για την Κόκα του Κολωνακίου

Ο λαογραφικός τραγουδιστής αποτυπώνει μια ολόκληρη εποχή με τα νέα του άσματα


Χρήστος Πρόεδρος · 8 Δεκεμβρίου 2017

Ένα άσμα που αποδελτιώνει και αρχειοθετεί το κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα της ομορφότερης χώρας του κόσμου πρόκειται να κυκλοφορήσει ο φάρος πολιτισμού που ακούει στο όνομα Σώτης Βολάνης.

Ο λαϊκός βάρδος, όπως δήλωσε στην εφημερίδα εξπρέσσο, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τραγούδι «Κοκό» το οποίο όπως ήδη υποψιαστήκατε, μιλάει για το κύκλωμα κόκας που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία και στο οποίο εμπλέκονται πολλά γνωστά πρόσωπα της showbiz. Παράλληλα μόλις κυκλοφόρησε και ένα νταλκαδιάρικο τραγούδι, το «Άγιε Βασίλη», στο οποίο ο Sotis εκμυστηρεύεται τον καημό του στον Άγιο Βασίλη, καλύπτωντας έτσι όλες τις πτυχές της επικαιρότητας με τα δύο αυτά άσματα.

Όπως δηλώνει ο Sotis για το τραγούδι «Κοκό», ο ίδιος δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του την άσπρη σκόνη και τέτοια πράγματα δεν τα ανεχόταν στο καμαρίνι του. Μάλιστα η Espresso παραθέτει και ένα τετράστιχο από τον ύμνο της δίωξης ναρκωτικών:

Κοκοκό και κουάξ και τις παίρνουν εναλλάξ

αλά Τζάκσον και Μαντόνα και Ντιέγκο Μαραντόνα

Κοκοκό και κουάξ και την πίνουν εναλλάξ

αλά Χέντριξ και Σαντάνα και τα ακούν όλα καμπάνα

Ο Sotis ανέφερε σχετικά:

«Το καμαρίνι μου ήταν και είναι πάντα κλειστό για κάτι τέτοια! Αν έπινα κοκό, δεν θα τολμούσα να πω αυτό το τραγούδι! Το καταλαβαίνετε αυτό… Αλλά επειδή εγώ δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια χαϊλίκια, δεν φοβήθηκα να το πω. Είναι ένα τραγούδι που καυτηριάζει τη βρωμιά σε αυτόν τον χώρο. Πολλοί άνθρωποι θα ταραχτούν ακούγοντάς το. Θα ταράξει και θα… αναταράξει πολύ κόσμο!»

Μέχρι να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο «Κοκό» μπορείτε να ξεγελάσετε την αναμονή ακούγοντας το εκπληκτικό Άγιε Βασίλη που θα επενδύσει μουσικά με τον πλέον εορταστικό τρόπο τα φετινά σας Χριστούγεννα.

 

Best of internet