Quantcast
THE STREAM

Για πρόεδρος δεκαπενταμελούς πάει ο μαθητής του ΕΠΑΛ Ρεθύμνου που πλάκωσε τον καθηγητή του

Ο μαθηματικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμό στην επιγονατίδα


THE NEWSROOM · 7 Δεκεμβρίου 2017

Ομαλά κυλά η καθημερίνοτητα στο αγαπημένο μας νησί, αγαπητοί φίλοι, αφού συνεχίζουμε να διαβάζουμε ειδησάκια για ξυλοδαρμούς. Αυτή τη φορά εκτυλίχθηκε ένα ελαφρώς πιο λάιτ σκηνικό από εκείνο που μεταπτυχιακός φοιτητής ξυλοκοπήθηκε άγρια ή από εκείνο που άντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου.  Αυτή τη φορά, λοιπόν, μαθηματικός στο 10 ΕΠΑΛ Ρεθύμνου λούστηκε την οργή μαθητή του, όταν επιχείρησε να του φωνάξει και να τον αποβάλει από την τάξη. Συγκεκριμένα, ο μαθητής σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να εκτονώνει το θυμό του πάνω στον κακόμοιρο καθηγητή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται, ο έφηβος μαθητής διψούσε τόσο πολύ για γνώση που όταν του ζητήθηκε να φύγει από την τάξη, θόλωσε και άρχισε να χτυπάει τον καθηγητή, τραυματίζοντάς τον στην επιγονατίδα.

Το θύμα τελικά δεν θα κινηθεί νομικά αφού, όπως φαίνεται, οι γονείς του ατίθασου νεανία προσκόμισαν αργότερα γνωμάτευση ειδικού που πιστοποιεί ότι αντιμετωπίζει δυσκολία στη διαχείριση του θυμού του.

Δε μπλέκεις με μαθητές ΕΠΑΛ.

 

Best of internet