Quantcast
THE STREAM

Συναυλία ετοιμάζει Γονίδης, Σταν και Δάντης για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας

Δραστικό πακέτο μουσικής ανακούφησης της Δυτικής Αττικής


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2017

Τις πληγείσες πλημμυροπαθείς περιοχές έρχεται να απαλύνει μια μεγάλη συναυλία αλλά και ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο οποίο χωρωδιακά οι φωνές των Γονίδη, Δάντη, Σχοινά, Μενιδιάτη, Ηλία Βρεττού, Stan, Γιώργου Λιανού και ενός άλλου ενώνονται για τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Μετά τη διαμονή των πλημμυροπαθών σε κρουαζιερόπλοιο, έρχεται τώρα η ώρα ώστε να αποκτήσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι, τα έσοδα του οποίου όμως να τονίσουμε ότι θα διατεθούν στο δήμο Μάνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ακόμα σοβαρά προβλήματα μετά από τις καταστροφές του Νοεμβρίου.

Με κεντρικό μήνυμα «Η μουσική ενώνει» ΜΓΔ η δισκογραφική εταιρία «Sonar Music» πήρε την πρωτοβουλία και ένωσε τους 8 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής για να ερμηνεύσουν το καινούργιο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ήρθανε Χριστούγεννα», τα έσοδα του οποίου, από τα ψηφιακά downloads, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής με έδρα την Μάνδρα.

Σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, το τραγούδι έχει τίτλο “Ήρθανε Χριστούγεννα” και για κάθε download από i-tunes ο δήμος Μάνδρας θα λαμβάνει 0.99 ευρώ. Η μεγάλη συναυλία με όλους αυτούς του καλλιτέχνες σχεδιάζεται προς τα τέλη Ιανουαρίου και τα έσοδα αυτής θα δοθούν επίσης για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Best of internet